Ce nu va accepta niciodată Raluca Drăgoi: „Niciodată în viața mea nu am iertat treaba asta”. Artista a făcut dezvăluiri categorice despre compromisurile pe care nu le face

Autor: Andreea Buinoschi

Raluca Drăgoi oferă sinceritate și încredere, iar exact asta vrea și ea să primească înapo

Sursa: Captură video

Raluca Drăgoi este de părere că fiecare om merită o șansă, dar, atunci când este dezamăgită, se distanțează de persoana care i-a greșit, într-un fel sau altul.

Raluca Drăgoi a fost invitată în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Aceasta a vorbit despre logodnicul ei, dar și despre ceea ce o face să se distanțeze de oamenii pe care i-a primit în viața ei.

Raluca Drăgoi nu acceptă minciuna și trădarea

Raluca Drăgoi oferă sinceritate și încredere, iar exact asta vrea și ea să primească înapoi.

Aceasta își schimbă radical atitudinea față de persoanele care o mint sau o trădează.

„Minciuna și trădarea și nu am iertat-o niciodată, niciodată în viața mea nu am iertat treaba asta. Nu (n.r. nu controlează telefonul, nu urmărește). Tocmai de asta, nu suport minciuna și trădarea.

Nu mă refer la credibilitatea aia, mă refer la încrederea pe care o am, în general, în oameni și mila pe care o am și altruismul, ca sa zic așa, față de oameni.

Merită orice om să îi dai o șansă. Nu mă refer la viața personală, mă referă în general.

Citește și: Gheboasa a recunoscut cât de anevoios a fost drumul spre succes. Acesta a ajuns dintr-un depozit pe scenele din țară

Am fost și dezamăgită, cum să nu! N-am zis niciodată «bă, cât de proastă sunt! ».

Nu, mi le-am asumat și am mers mai departe. Dar sunt omul care are o limită și suport, suport, suport, până la un moment.

După aceea, când am pus limita aia și stopul ăla, deja vorbim altfel. Adică, de acolo, zici că nici nu am fost eu. Mă simt la 180 de grade.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu (n.r. dacă are prieteni adevărați)”, adăugând că, atunci când plânge, o face pe umărul tatălui ei și pe cel al logodnicului ei.

Raluca a fost cerută în căsătorie

La un moment, dat, Dani, viitorul soț al acesteia, a venit și el în platoul emisiunii și s-a alăturat discuției. Acesta a recunoscut că Raluca este femeia visurilor lui și că îi oferă tot ceea ce a căutat într-o femeie.

„11 septembrie, anul trecut. A doua zi, era ora cinci dimineața, aveam nevoie de un băiat care să mă acompanieze cu orga”, a spus Raluca despre momentul în care s-au cunoscut.

Dani are o relație foarte bună și cu viitorul socru, motiv pentru care îl strigă „tată ”. „După cum ți-a spus și Raluca, a fost prietenul meu cel mai bun, dormeam cu el în pat, a pus piciorul pe mine, mi-a dat cu palma în cap, în somn”.

Citește și: Elis Armeanca recunoaște că femeile și alcoolul sunt viciile lui principale! Artistul a dezvăluit, în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”, că există oameni din domeniu pe care nu îi place: „Eu nu fac d-astea, dar unii colegi fac asta”

„Foarte, da, rău (n.r. dacă este o fire romantică). El e mai romantic, să știi! Sunt romantică, dar el e mai romantic decât mine. Este un om atât de atent, te iubește atât de mult și îți oferă absolut tot, cum să nu fii și tu la fel?!”, a mai spus artista.