Top 5 cele mai așteptate telefoane din 2023!

Autor: Bogdan Frațilă

2022 a fost un an excelent pentru telefoane, dar industria tehnologică nu doarme niciodată, așa că ne uităm acum la telefoanele din 2023!

Sursa: PixaBay

2022 a fost un an excelent pentru telefoane, dar industria tehnologică nu doarme niciodată, așa că ne uităm acum la telefoanele din 2023!

2022 a fost un an excelent pentru telefoane, dar industria tehnologică nu doarme niciodată, așa că ne uităm acum la telefoanele din 2023- și multe dintre ele se anunță a fi foarte interesante.
Scurgerile și zvonurile înseamnă că am auzit deja destul de multe despre telefoane cheie, cum ar fi seria Samsung Galaxy S23 și linia iPhone 15, iar acestea se numără cu siguranță printre cele mai așteptate telefoane din 2023.

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 și frații săi- inclusiv Galaxy S23 Plus și Galaxy S23 Ultra- vor fi probabil cele mai populare flagship-uri Android din 2023 și ne așteptăm să le vedem la începutul anului, probabil în februarie.
Scurgerile de informații sugerează că Samsung Galaxy S23 Ultra ar putea primi o cameră monstruoasă de 200 MP și că fiecare model S23 va folosi un chipset Snapdragon 8 Gen 2 peste tot în lume, în loc ca unele regiuni să primească unul Exynos.


Dincolo de asta, s-ar putea ca specificațiile lor să nu fie la milioane de kilometri de cele ale seriei S22, dar așteptați-vă la îmbunătățiri ale camerei și ecranului, chiar și în cazul în care specificațiile de bază sunt similare. Puteți vedea mai sus o randare neoficială care prezintă designul despre care se zvonește că ar fi Galaxy S23 Ultra.

Google Pixel 8

Google Pixel 7 a fost lansat abia în octombrie 2022, dar acesta și Pixel 7 Pro au fost atât de buni încât suntem deja nerăbdători să vedem ce pregătește Google pentru Pixel 8.
Până acum nu am auzit prea multe despre acest telefon, în afară de faptul că va folosi probabil un chipset Tensor 3, că va suporta comunicații prin satelit și că ar putea avea 12 GB de RAM, dar ne așteptăm la camere foto de primă clasă și la un software în general puternic.

Rămâneți pe fază pentru mai multe informații, deoarece scurgeri și zvonuri vor începe cu siguranță să apară în cantități mai mari pe măsură ce ne apropiem de lansarea telefonului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Google Pixel Fold

Google Pixel Fold este un telefon despre care auzim de ani de zile, iar mai recent au existat sugestii că ar putea ateriza fie în primul trimestru al anului 2023, fie în mai 2023. Pe baza zvonurilor de până acum, Google Pixel Fold ar putea avea un ecran OLED pliabil de 7,6 inci, un ecran de acoperire de 5,8 inci și un chipset Tensor- sau mai probabil Tensor G2-.

De asemenea, ar putea arăta ca telefonul din imaginea de mai sus, despre care sursele susțin că arată designul lui Pixel Fold. Nu există dezacorduri cu privire la camerele foto, dar și acestea ar putea impresiona, o scurgere de informații indicând o combinație de camere spate de 64MP/ 12,2MP/ 10MP. Am lua toate acestea cu un vârf de sare pentru moment, dar acesta ar putea sfârși prin a fi unul dintre puținele telefoane pliabile non-Samsung care merită să se entuziasmeze.

iPhone 15 Ultra

Evident, întreaga linie iPhone 15 este enorm de așteptată, dar discuția intrigantă despre un iPhone 15 Ultra este cea care ne entuziasmează cel mai mult. Acest telefon ar putea ateriza în locul unui iPhone 15 Pro Max, conform zvonurilor, și ar putea avea camere mai bune chiar și decât iPhone 15 Pro, inclusiv un snapper periscop cu rază lungă de acțiune, alături de un accent pe durata de viață a bateriei, o ramă din titan și un preț foarte ridicat. Probabil că acesta nu va ieși pe piață până în septembrie 2023, dacă va ateriza, dar este un telefon pentru care ar fi bine să economisești, deoarece iPhone 15 Ultra ar putea fi extrem de scump.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsung Galaxy Z Fold 5 va fi următorul flagship pliabil de la Samsung, dar nu ne așteptăm să îl vedem până în august 2023, așa că mai este ceva timp de așteptat. Ca atare, de asemenea, nu știm încă prea multe despre el, dar o scurgere timpurie indică faptul că va folosi puternicul chipset Snapdragon 8 Gen 2 și că va avea camere foto similare cu Galaxy Z Fold 4. Dacă nu altceva, așteptați-vă să aibă un ecran pliabil mare, astfel încât să poată fi dublat ca o tabletă, cuplat cu un preț la fel de mare.

Citește și: Smartphone, TV, PC, Inteligenta artificiala- cum vor arata in 2023?

Citește și: Top 3 Smartphone 2022

Citește și: Cum să alegeți o tastatură mecanică? Afla ce e important aici!