Shakira s-a certat din nou cu Pique. Motivul pentru care celebra cântăreață a luat foc

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 oct 2023, 05:40

Shakira și Pique s-au despărțit în 2022 după 12 ani de relație.

Sursa: https://www.facebook.com/shakira

Shakira s-a enervat din nou pe Pique și a iesit la atac.

Shakira a lansat un nou atac asupra fostului său partener. Cu ce a enervat-o de data aceasta Pique?

De ce s-a enervat Shakira din nou pe Pique

Celebra cântăreață Shakira s-a enervat pe Pique și a ieșit la atac după ce fotbalistul a lansat un clip video pe rețelele sociale în care apare și unul dintre copiii celor doi.

Într-un clip recent postat pe canalul de Twitch, Gerard Pique a purtat un dialog despre sport cu Milan, fiul de 9 ani pe care îl are împreună cu Shakira, iar artistei din Columbia nu i-a picat bine momentul.

Citește și: Shakira a fost surprinsă plângând incontrolabil în mijlocul străzii. Fanii au văzut-o, dar au preferat să nu o deranjeze într-un moment sensibil

Shakira s-a enervat după ce a aflat acest lucru, deoarece consideră că Milan a fost expus de tatăl său pe social media. Artista nu își dăduse în prealabil acordul pentru acest lucru și nu fusese consultată înainte ca fiul ei să apară în această transmisiune.

Cântăreața și-a manifestat nemulțumirea prin intermediul unei scrisori trimise mai multor publicații, scrie sursa citată. De asemenea, Shakira a fost deranjată și de unele subiecte discutate de față cu fiul său, în vârstă de doar 9 ani.

Jurnaliștii de la Marca au declarat că: "Se pare că Pique va trebui să rezolve această problemă cu fosta sa parteneră și să nu se mai afișeze alături de copii pe rețelele sociale. Până în acest moment, fostul fotbalist nu a oferit nicio reacție în această speță și se pare că vrea să rezolve problema în privat. Cert este că Shakira nu vrea ca astfel de episoade să se repete.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Shakira este supărată după ce a văzut imaginile cu actuala iubită a lui Pique

Cântăreața Shakira, în vârstă de 45 de ani, a transmis un mesaj cu subînțeles de anul nou, dând de înțeles că nu a putut trece încă peste despărțirea de fostul fotbalist, însă s-a arătat optimistă pentru ceea ce va urma.

De asemenea, aceasta a aflat de existența unor imagini din 2021, când Gerard Pique a oferit un interviu pe Zoom. În acea filmare apare la un moment dat și Clara Chia Marti, actuala parteneră a Pique.

Imaginile au fost surprinse în casa în care fostul fotbalist locuia alături de Shakira și de cei doi copii.

Jurnaliștii iberici notează că la acea vreme Shakira și copiii erau plecați într-o călătorie. "E devastator să afli că relația lui Pique cu Clara Chia a început mult mai devreme decât ți-ai imaginat vreodată.”

Citește și: Shakira, primele declarații despre despărțirea de Gerard Pique. Ce a revoltat-o cel mai tare pe artistă: „Este probabil cel mai întunecat moment din viața mea”

Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Shakira și Pique s-au despărțit în 2022 după 12 ani de relație, acest lucru venind ca un trăsnet peste fanii celor doi.  Ei au împreună doi copii. Se pare că decizia separării a fost luată de către cântăreața columbiană în urma infidelității lui Pique.

Jurnaliștii de la Marca susțin că prietenii lui Gerard Pique nu au fost niciodată apropiați de Shakira. Mai mult, aceștia nu erau de acord cu relația dintre cei doi, din cauza caracterului cântăreței.

După despărțirea celor doi, Shakira a ales să se mute în America.

Sursă: marca.com  

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.