Andreea Mantea face un anunț important! „A venit momentul să aflați câte locuri mai sunt disponibile pentru Marea Finală” Urmăriți o ediție incendiară, Casa iubirii, miercuri, 11 ianuarie, de la 10:00 și 16:30!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 ian 2023, 17:57
video Foto(4)

Tensiunile cresc pe exponențial în Casa iubirii! Andreea Mantea va aduce o nouă veste importantă pentru concurenții rămași în emisiune!

După plecarea lui Alex și a Andreei în cea mai recentă Gală a emisiunii Casa iubirii, emoțiile și tensiunile se amplifică exponențial în rândul concurenților, care așteaptă cu nerăbdare să afle cum vor decurge lucrurile în Marea Finală. Dacă în zilele trecute s-au tot făcut supoziții cu privire la cei care vor intră în finală și se vor lupta pentru premii, în ediția de miercuri, Andreea Mantea va face un anunț important care ii vizează pe toți concurenții.

Andreea Mantea face un anunț important! „A venit momentul să aflați câte locuri mai sunt disponibile pentru Marea Finală”

În ediția de miercuri, 11 ianuarie, concurenții rămași în Casa iubirii vor avea parte de momente emoționante și pline de suspans, deoarece vor afla noi detalii importante despre modul în care se vor desfășura lucrurile în Marea Finală. Andreea Mantea le va transmite în ediția de mâine câte locuri mai sunt disponibile pentru Marea Finală.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Bianca a izbucnit în lacrimi! „Nu pot să rămân cu ceea ce nu știu dacă este al meu!” Tânăra nu mai e atât de hotărâtă să renunțe la orice pentru Alin!

„Astăzi a venit momentul să aflați câte locuri mai sunt disponibile pentru Marea Finală!(...) Pentru Marea Finală mai sunt disponibile încă două locuri! O fată și un băiat!”, va

spune Andreea Mantea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vestea lansată de Andreea Mantea va stârni un nou val de presupuneri în rândul concurenților, care își vor exprimă din nou părerile cu privire la cei care vor ajunge în Marea Finală și se vor lupta pentru câștigarea premiilor.

Pe de o parte, Anca va spune că este posibil că Bianca să fie câștigătoarea din tabăra fetelor, însă pe de altă parte, Ionuț va sublinia că bătălia se va da între Larisa și Nicoleta, iar dintre băieți cel care va câștigă va fi Sorin.

Citește și: Reproșuri după reproșuri după eliminarea din Gală. Emanuel, Ionuț, Bianca și Larisa își ies din minți: ”V-a luat la toți competiția mințile!”