Câți bani a câștigat Dan Negru de pe urma televiziunii. Cea mai valoroasă moștenire pe care le-o va lăsa copiilor săi

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 12 ian 2023, 08:23

Câți bani a câștigat Dan Negru din televiziune

Sursa: Kanal D

Dan Negru a vorbit despre banii pe care i-a câștigat în cei 25 de ani de când lucrează în televiziune, dar și despre cea mai valoroasă moștenire care s-a transmis în familia Negru din tată în fiu.

Câți bani a făcut Dan Negru din televiziune? Într-un interviu exclusiv acordat Kanal D, Dan Negru a vorbit deschis despre banii pe care i-a adus televiziunea în cei 25 de ani de activitate, despre investițiile pe care le-a făcut, dar și despre eticheta de „zgârcit” pe care a primit-o de-a lungul anilor. 

Citește și: Care este motivul pentru care Dan Negru își ține copiii departe de televiziune. Prezentatorul TV are alte planuri pentru viitorul lor

Câți bani a câștigat Dan Negru din televiziune 

Dan Negru, omul de televiziune și prezentatorul aflat în topul preferințelor telespectatorilor în ultimii 25 de ani, este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din industria de media din România. 

Celebru pentru succesul și pentru longevitatea audiențelor TV înregistrate de-a lungul carierei, Dan Negru a vorbit și despre banii pe care i-a făcut din televiziune în toți acești ani de activitate. 

Chiar dacă nu a oferit neapărat o sumă, prezentatorul Kanald D a lăsat de înțeles că și câștigurilor financiare obținute de-a lungul timpului din televiziune au fost pe măsura succesului proiectelor în care a fost implicat. 

„Termenul <bogat> are grade diferite de comparație, dar nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am câștigat din televiziune. Lumea televiziunii ar fi lipsită de relevanță dacă un prezentator care de 25 de ani prezintă producţii ce au fost mereu în topul audienţelor ar spune că nu a câștigat de pe urma

acestor performanțe”, a declarat Dan Negru într-un interviu exclusiv acordat kanald.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ce a investit Dan Negru banii obținuți din televizune

Dan Negru se bucură de succes și în ceea ce privește modul cum a investit banii obținuți din televiziune, chiar dacă pentru asta a ales un domeniu care nu are legătură cu piața media. Prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” de la Kanal D a ales să-și investească banii în afaceri imobiliare, iar i-a oferit liniștea financiară și posibilitatea de a refuza ofertele TV și proiectele care nu-i sunt pe plac. 

„Investițiile mele nu au avut de-a face cu lumea televiziunii, România e una dintre puţinele tări din lume unde oamenii de TV nu au investit în bresala lor și asta ar trebui să ne pună pe gânduri. Dar am liniștea financiară de a face formatele TV care-mi plac și de a le refuza pe cele care nu-mi sunt pe plac(...)

Cărămizile astea îmi dau liniștea sa fac televiziune din plăcere, fără presiune” , a mărturisit Dan Negru care spune că eticheta de „zgârcit” pe care a primit-o de-a lungul timpului s-ar mai traduce mai degrabă prin „cumpătare”. 

„Sunt mai degrabă cumpătat, dar termenul ăsta are înțelesuri diferite. Acum vreo 20 de ani am avut colegi care, cu banii câștigați, și-au cumpărat mașini la mâna a doua. Eu eram zgarcitul care și-a bagat banii în „cărămizi”. De atunci vorba… și nu am probleme cu asta, dimpotrivă”,  este răspunsul pe care l-a oferit Dan Negru referitor la faptul că se spune că este o persoană zgârcită.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Negru! Este superbă! FOTO

Cea mai valoroasă moștenire pe care Dan Negru le-o va lăsa copiilor 

Dan Negru consideră că cea mai valoroasă moștenire de familie pe care a primit-o de la tatăl său și pe care și el le-o va lăsa la rândul lui copiilor o reprezintă actele de proprietate, vechi de 100 de ani, pentru niște terenuri în Banat care le-au aparținut străbunicilor. 

"Ai mei au avut o viață mai complicata prin anii '50. Au fost deportați prin Bărăgan. Am acasă niste hartii, le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru copiii mei, am acte de proprietate din 1918-1919, adică de 100 de ani ale străbunicilor mei pentru niste terenuri în Banat, mai exact cărți funciare. Imperiul Austro-Ungar făcea cărți funciare. În zona asta de Romania, nu, dar Imperiul Austro-Ungar le avea. Noi le-am moștenit din tata în fiu. Le-au luat comuniștii vreo 50 de ani și apoi le-am recuperat. Am niste acte din acestea pentru un pământ de 100 de ani,"  a dezvăluit Dan Negru.