Aybike pune capăt relației cu Berk: ”Încep să mă plictisesc de insistențele tale” Urmăriți un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 12 oct 2023, 01:00

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Serialul ”Totul pentru familia mea” aduce în atenția telespectatorilor povestea a patru frați rămași orfani, al căror destin a fost pus la grea încercare. După moartea lui Kadir, fratele mai mare, cel care devenise și capul familiei după moartea părinților, cei trei frați se străduiesc să supraviețuiască, în ciuda obstacolelor cu care se confruntă zi de zi.

Şengül sare la atac: „Nu știi cu cine ai de-a face”

Şengül este revoltată și sare la atac, cea vizată este Ayla, care după cum a dezvăluit mătușa celor trei frați rămași orfani, a îndrăznit să o umilească pe fiica ei. 

”Așadar, o umilești pe fata mea. Nu știi cu cine ai de-a face”.

Aybike este nevoită să pună capăt relației cu Berk, după ce a auzit că mama lui nu este de acord cu relația lor pentru că este săracă.

Tânăra îi aruncă vorbe grele doar pentru a-l îndepărta.

Citește și: Şengül descoperă un adevăr care va da totul peste cap. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Kadir? Vezi online live episodul 35 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

”Berk, încep să mă plictisesc de insistențele tale. Am treabă, înțelegi”.

Berk este cutremurat de vestea pe care aceasta i-a dat-o și nu-și găsește puterea să-i spună ceva. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu vreau să-mi mai pierd timpul explicându-ți ție toate astea”.

Susen are mustrări de conștiință și ar vrea să-i spună lui Omer că ea și Melisa l-au accidentat pe Kadir. Adevărul este pe cale să iasă la iveală, însă Akif intervine ca de fiecare dată.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare! Ce a transmis Halit Özgür Sarı colegilor săi! „Astăzi a fost ultima zi, cea mai grea, dar cea mai frumoasă călătorie din viața mea”

Noi evenimente pline de suspans vor avea loc, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul fenomen de la Kanal D: ”Totul pentru familia mea”. Rămâne de văzut dacă cei trei frați vor afla adevărul despre moartea lui Kadir.