Ipostaza inedită în care Denisa Coțolan l-a surprins pe Iancu Sterp. Nimeni nu l-a mai văzut așa pe internet

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 12 ian 2023, 10:17

Iancu Sterp, surprins in bucătărie 

Sursa: Instagram Denisa Cotolan

Denisa Coțolan l-a pus pe Iancu Sterp la treabă. Tânăra l-a filmat pe fratele lui Culiță Sterp într-o ipostază nemaivăzută.

Cuplul format din Iancu și Denisa Coțolan a fost o adevărată surpriză pentru fanii familiei Sterp, mai ales că mezinul familiei Sterp nu s-a afișat niciodată public cu partenerele sale. Se pare că fratele lui Culiță Sterp are gânduri serioase de însurătoare, dovada o face chiar filmulețul postat de iubita sa pe o rețea de socializare în urmă cu puțin timp.

Iancu Sterp, surpriză culinară pentru iubita sa, Denisa

Iancu Sterp și Denisa Coțolan formează un cuplu de câteva luni, iar relația lor a evoluat destul de rapid. Este bine cunoscut faptul că cei doi se cunosc din liceu și s-au revăzut după șapte ani, iar în prezent formează un cuplu solid, extrem de apreciați de fanii familiei Sterp.

Iancu încearcă să se împartă între viața la stână și viața alături de iubita sa, pe care o vizitează destul de des la Timișoara, acolo unde s-a mutat pentru studii.

Citește și: Cum arăta mama Geta în tinerețe. Ileana Sterp și Culiță Sterp au postat câteva fotografii cu cea care le-a dat viață: „Amintiri din copilărie”

Se pare că relația lor merge într-o direcție bună, iar fratele lui Culiță Sterp are gânduri mari de însurătoare, ba mai mult, încearcă să-și surprindă iubita în cele mai frumoase moduri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, Denisa Coțolan a postat pe pagina de Instagram, la story, un video cu Iancu din bucătărie, în care se poate observa că tânărul este foarte îndemânatic și îi pregătește o surpriză culinară iubitei sale, care este vrăjită de felul în care acesta se descurcă.

Cel mai probabil, Iancu Sterp pregătește colțunași cu brânză, un preparat rapid, care a lăsat-o fără cuvinte pe partenera sa.
Se poate observa din imagini că Iancu este foarte concentrat și atent și își dorește ca totul să iasă ca la carte.

Denisa l-a urmărit îndeaproape, fără să intervină,  și s-a bucurat să-l vadă atât de dedicat rețetei pe care și-a propus să o pregătească special pentru ea. 

Citește și: Cu ce cadou a fost Culiță Sterp surprins de logodnica sa: „Te iubesc, frumosul meu!”. Artistul a fost impresionat de ceea ce a primit