Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, l-a dat în judecată de Doru Gușman și îl acuză de furt. Ce bunuri ar fi luat din casa regretatului artist

Autor: Madalina Maftei

„Nu am mai vorbit cu Doru deloc. O să mă văd cu el de acum la procese”

Tensiunile dintre Maria Tărchilă și Doru Gușman persistă și la mai bine de un an de la moartea regretatului interpret de muzică populară. Sora lui Mîțu Stoian l-a dat în judecată pe impresar.

Chiar dacă a trecut mai bine de un an de la moarte lui Petrică Mîțu Stoian, se pare că sora artistului și Doru Gușman, cel ce i-a fost prieten bun și impresar artistului, nu au îngropat securea războiului. Recent, Maria Tărchilă l-a dat în judecată și l-a acuzat de furt.

Războiul dintre Maria Tărchilă și Doru Gușman continuă 

Una dintre surorile lui Mîțu Stoian, Maria Tărchilă, l-a dat în judecată pe impresarul Doru Gușam pentru că familia artistului nu este lăsată să intre în posesia bunurilor din locuința regretatului artist de

la Craiova. O parte din averea regretatului artist a fost împărțită cu Doru Gușman, iar fostul impresar ar fi luat lucruri de valoare din casa interpretului.

„Nu am mai vorbit cu Doru deloc. O să mă văd cu el de acum la procese. L-am dat în judecată, la finalul anului trecut, din cauză că nu a vrut să îmi dea lucrurile din casa din Craiova, lucrurile fratelui meu, acolo unde el a trăit și are costumele lui populare, ceasurile de valoare, tablourile,  bijuteriile și alte lucruri ce mai sunt într-o casă.

Petrică a investit toți banii ăia în acea locuință și normal că are foarte multe bunuri acolo.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce avere a avut Petrică, doamnă? De un milion de euro? De unde banii ăștia? Să se scoată banii pe întreaga avere și să vedem dacă sunt un milion de euro. Nu este adevărat, de unde să aibă suma asta Petrică lăsată? L-am dat în judecată pe Gușman să îmi dea bunurile. Momentan nu a avut loc primul termen de judecată, așteptăm, nu știți cum este justiția din România?”  a declarat Maria Tărchilă, pentru Click!.

Citește și: Cum îl visează sora lui Petrică Mîțu Stoian la peste un an de la moartea lui! Durerea fără margini a Mariei Tărchilă

Maria Tărchilă a făcut o serie de declarații dureroase, aceasta a dezvăluit că-i simte fratelui său.

„Am pregătit de toate pentru Crăciun: sarmale, piftie, cozonac. Este al doilea Crăciun fără Petrică și este tare trist.

Eu cu el ne auzeam la telefon de Sărbători, ne felicitam, era tare frumos, nu ne vedeam de obicei de Crăciun, în ultimii ani, pentru că el avea spectacole, evenimente, știți cum este viața unui artist. În general, mă întâlneam cu Petrică și cu sora mea la aceeași masă când trăiau părinții noștri, ei ne adunau pe toți. După ce au dispărut dânșii s-au mai schimbat lucrurile. Ne vedeam din ce în ce mai rar, dar ne auzeam la telefon.
Anul ăsta nu cred că o să fiu de Crăciun nici cu sora mea pentru că ea o să plece la fiica ei. Așa mi-a zis ultima dată când am vorbit la telefon.”
, a declarat  Maria Tărchilă pentru sursa citată.