Berk face eforturi mari pentru a o recuceri pe Aybike. Vezi online live episodul 37 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

Autor: Bianca Hriscu

Berk încearcă să discute din nou cu Aybike 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul cu numărul 37 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 16 ianuarie 2023. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 37 al îndrăgitului serial turcesc „Totul pentru familia mea”, telespectatorii vor avea parte de noi scene palpitante și care îi vor ține în suspans. Cum va încerca Berk să îi recâștige încrederea iubitei lui, Aybike?

Ce se va întâmpla în episodul 37 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Berk și Aybike s-au despărțit după ce mama tânărului a intervenit în povestea lor de dragoste, considerând că diferența de statut social este mult prea mare, motiv pentru care nu mai pot rămâne împreună.

Simțindu-se jignită, Aybike a decis să îl îndepărteze pe Berk și să rupă povestea de iubire. Tânărul nu este de acord cu despărțirea și se simte rușinat pentru felul în care s-a comportat mama lui, astfel că va încerca din răsputeri să îi recâștige încrederea lui Aybike. Cei doi tineri vor rămâne uimiți în momentul în care își vor vedea mamele discutând, fiind siguri de faptul că pun la cale un plan diabolic.

Harika va fi pusă la punct de mama ei. Tânăra încă nu poate accepta că nu mai au posibilitățile financiare de altă dată, astfel că încearcă să se descurce pe cont propriu. Evident, acest lucru o va scoate din minți pe Suzan, mama tinerei. Suzan va descoperi că fiica ei a fost în stare să fure, moment în care o va pune la respect și îi va cere să își recunoască fapta și să îi ceară iertarea lui Susen.

Harika va refuza, știind că banii de care a făcut rost o vor putea ajuta să își continue studiile la Colegiul Ataman, o instituție de învățământ foarte bine cotată și cu pretenții.

Tensiuni vor fi din nou și în familia Eren. Sengul va cumpăra casa în care până acum locuiau cu chirie, spre surprinderea tuturor. Suspicios din fire și convins că soția sa a făcut din nou o prostie, Orhan îi va cere explicații.

Femeia se va pierde cu firea și nu va știi ce răspuns să îi ofere soțului ei.

De unde a reușit Sengul să facă rost de bani, dar și cum vor evolua lucrurile între Berk și Aybike poți vedea în episodul 37 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: La mulți ani, Doruk! Iată câți ani a împlinit carismaticul actor Onur Seyit Yaran și ce mesaj uluitor i-a transmis Su Burcu Yazgı Coşkun, partenera lui de platou, din serialul Totul pentru familia mea!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D de patru ori pe săptămână, mai exact în serile de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00. Serialul face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și prezintă povestea a 4 frați care rămân orfani și sunt nevoiți să învețe să se descurce singuri. Când păreau că au depășit toate greutățile, frații primesc o mare lovitură, fratele mai mare, Kadir, pierzându-și viața.

Serialul „Totul pentru familia mea” este o poveste presărată cu multe intrigi. Producția turcească poate fi urmărită atât la TV, cât și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citește și: Asiye și Doruk din producția Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze apropiate pe platourile de filmare! Iată cum au fost fotografiați cei doi frumoși actori, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, în spatele camerelor de filmat!