Kaney West s-a căsătorit. Cine este noua lui soție și cu ce se ocupă aceasta

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 16 oct 2023, 05:20

Kaney West

Sursa: https://www.instagram.com/kanyethegoatwest/

Kaney West s-a însurat la 2 luni după ce a divorțat de Kim Kardashian

Cine este noua soție a lui Kaney West? Acesta s-a însurat după ce, în urmă cu două luni, a divorțat de Kim Kardashian.

Cine este noua soție a cântărețului Kaney West

Deși în urmă cu 2 luni cântărețului Kaney West divorța de cunoscuta vedetă Kim Kardashian, acesta s-a recăsătorit cu Bianca Censori.

Citește și: SECRETUL pe care Kaney West l-a tinut ascuns pana acum! Melodia CELEBRA scrisa pentru Kim Kardashian in 2009

Kaney West și-a șocat fanii atunci când pe internet au apărut informații că acesta s-a căsătorit. În timp ce apropiații, dar și fanii săi erau îngrijorați de dispariția sa, se pare că și-a făcut apariția mai mult decât grandios.

Conform presei americane, Kanye West ar fi ținut o ceremonie privată cu Bianca, iar ambii au fost văzuți purtând verighete.

Celebrul cântăreț a dispărut din atenția publică la finalul anului 2022, după ce a susținut mai multe mișcări antisemite: postări pe Twitter, o linie de îmbrăcăminte a brandului său cu semnul fascist.

Însă, se pare că acum a revenit în atenția presei și nu oricum, ci însurat.

Despre Kanye West și Kim Kardashian se știe că au fost căsătoriți timp de 7 ani și au împreună 4 copii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ce se ocupă actuala soție a lui Kaney West

Bianca Censori are 27 de ani și lucrează cu Kanye West din noiembrie 2020. La bază este designer arhitectural, meserie pe care o practică începând cu anul 2020, după ce a obținut masterul în Arhitectură și a fost angajată de către Kaney la compania Yeezy pe care acesta o conduce.

Se pare ca arhitectura nu este singura ramură pe care Bianca a abordat-o din punct de vedere al profesiei. Aceasta a înființat o companie de bijuterii.

Citește și: Kim Kardashian nu are niciun TALENT? 10 VEDETE care nu suporta nici sa auda numele divei! FOTO

Ce părere are Kim Kardashian despre actuala parteneră a lui Kanye West

Cunoscuta vedetă Kim Kardashian o suspectează de mult timp pe noua „soție” a fostului ei soț, Kanye West, Bianca Censori, pentru că ar fi avut o relație cu rapperul.

După ce ceremonia fără obligații legale a ajuns pe prima pagină a ziarelor, Kim a împărtășit o serie de citate sugestive pe pagina personală de Instagram, inclusiv unul în care spunea: „Sunt cu adevărat în perioada mea de fată liniștită, nu am prea multe de spus. Doar multe de făcut”. 

Interpretul și-a purtat verigheta la o întâlnire la prânz săptămâna trecută. Sursele spun că inelul simbolizează angajamentul său față de Bianca în urma ceremoniei. Cu

toate acestea, uniunea nu este legală, deoarece cei doi nu par să fi depus un certificat de căsătorie.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în anul 2014 și au divorțat în februarie 2021. Kim s-a prezentat în fața instanței prin intermediul unei videoconferințe. Fostul ei partener de viață a fost reprezentat de avocatul său, care nu a obiectat față de desfacerea căsătoriei celor doi, conform sursei citate. Rapperul s-a opus divorțului și i-a cerut de mai multe ori lui Kim Kardashian să se împace, pe rețelele sociale. Vedeta de reality show a solicitat anul trecut divorțul.

Divorțul celor doi s-a produs din cauza unor probleme în familie.

Sursă: wowbiz.ro 

 

Taguri: