Conflict violent între Akif Atakul și Orhan. Vezi online live episodul 38 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

Autor: Bianca Hriscu

Orhan descoperă adevărul despre moartea lui Kadir 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 38 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” va fi difuzat la Kanal D marți, 17 ianuarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Lucrurile scapă de sub control în episodul 38 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Orhan descoperă tot adevărul despre moartea lui Kadir, nepotul său, astfel că va lua decizia de a-i denunța pe cei vinovați pentru dispariția prematură a tânărului.

Ce se va întâmpla în episodul 38 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Familia Eren încă suferă, moartea lui Kadir picând ca un trăsnet pentru frații mai mici ai acestuia.

Omer nu se poate obișnui cu ideea că fratele său a murit, iar cel mai tare îl frustrează faptul că nu știe cine se face vinovat pentru acest lucru, cine a provocat accidentul care i-a fost fatal lui Kadir.

În cadrul unui eveniment care va avea loc la școala unde învață frații Eren, Orhan va afla tot adevărul despre moartea lui Kadir. Bărbatul va auzi, fără să vrea, o discuție între Akif Atakul și Sengul.

Astfel, Orhan va afla că Melisa este cea care a provocat accidentul în care a murit Kadir, iar părinții ei, Akif și Nebahat au mușamalizat totul pentru a-și proteja fiica. Fără să stea pe gânduri, Orhan va amenința că o va denunța pe Melisa pentru ca moartea lui Kadir să nu rămână nepedepsită. Simțind că fiica lui este în pericol, Akif își va pierde cumpătul, nu se va mai controla și astfel va izbucni un conflict între el și Orhan.
Nebahat nu se va lăsa mai prejos, iar într-un moment de neatenție, Orhan o va accidenta pe femeie.

Problemele nu se opresc aici pentru Akif Atakul. Acesta va fi surprins să afle că Suzan este asistenta noului său asociat, Resul, ceea ce înseamnă că se vor întâlni din ce în ce mai des.

Dacă va dezvălui Orhan tot adevărul despre moartea lui Kadir, ce măsuri va lua Akif pentru a împiedica aflarea adevărului, dar și dacă va ajunge Melisa să suporte consecințele pentru fapta sa poți vedea în episodul 38 al serialului turcesc „Totul pentru

familia mea”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: La mulți ani, Doruk! Iată câți ani a împlinit carismaticul actor Onur Seyit Yaran și ce mesaj uluitor i-a transmis Su Burcu Yazgı Coşkun, partenera lui de platou, din serialul Totul pentru familia mea!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

„Totul pentru familia mea” este unul dintre cele mai urmărite și mai apreciate seriale turcești din programul TV al postului de televiziune Kanal D.

Cu o poveste fabuloasă în spate, presărată cu foarte multe răsturnări de situație, serialul „Totul pentru familia mea” a reușit să cucerească publicul. Serialul este difuzat în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 20:00. 

Serialul „Totul pentru familia mea” poate fi urmărit atât la TV, cât și online. Pentru a-l vedea de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, fanii serialului trebuie să acceseze https://www.kanald.ro/live.html   

Citește și: Asiye și Doruk din producția Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze apropiate pe platourile de filmare! Iată cum au fost fotografiați cei doi frumoși actori, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, în spatele camerelor de filmat!