Viața lui Emel este din nou în pericol. Vezi online live episodul 39 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

Autor: Bianca Hriscu

Emel, din nou în pericol

Sursa: Captură KANAL D

Miercuri seară, de la ora 20:00, la Kanal D începe noul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Poți urmări episodul 39 al serialului și online, live pe kanald.ro.

După ce abia și-au revenit după moartea lui Kadir, frații Eren vor avea parte de o nouă încercare. Ce se va întâmpla cu micuța Emel și cum va ajunge din nou în situația de a-i fi pusă viața în pericol poți afla în episodul 39 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Ce se va întâmpla în episodul 39 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Frații Eren sunt nevoiți să meargă mai departe după ce Kadir s-a stins din viață, astfel că fac tot felul de lucruri pentru a putea supraviețui. Din dorința de a-și susține financiar familia, Asyie se angajează ca menajeră în casa unei familii bogate. Tânăra o va lua cu ea pe micuța Emel în momentul în care va merge să facă ordine în casă, iar Omer își va face și el apariția.

Cei doi frați mai mari nu vor ezita să viseze cu ochii deschiși, Omer sperând ca, într-o zi, să aibă și ei o astfel de casă.

„O să avem o asemenea casă în viitor.”, va spune Omer. 

Cei trei frați se vor trezi rapid la realitate în momentul în care se va întoarce acasă proprietarul locuinței și îi va surprinde în casă.

Crezând că Omer este, de fapt, un hoț, bărbatul va încerca să se apere și va folosi un pistol. Până să îi explice Omer despre ce este vorba, proprietarul locuinței va trage un glonț care se va îndrepta spre micuța Emel. Rămâne de văzut dacă Emel va fi rănită și dacă viața îi va fi pusă din nou în pericol. 

Tot în episodul 39, Berk va încerca să facă până și imposibilul pentru a se împăca cu Aybike.

Văzând încercările disperate ale iubitului ei și știind cât de mult suferă, Aybike îi va dezvălui lui Berk că nu este el de vină pentru separarea lor, ci mama lui. Tânărul îi va promite lui Aybike că va încerca să o determine pe mama lui să le accepte povestea de iubire. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă se vor împăca Berk și Aybike, dar și ce se va întâmpla, în cele din urmă, cu micuța Emel, poți vedea în episodul 39 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Melisa din serialul Totul pentru familia mea, în compania celei mai iubite și importante persoane din viața sa! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță Damlasu İkizoğlu, dincolo de platourile de filmare!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul turcesc „Totul pentru familia mea” a ajuns la episodul cu numărul 39, iar cu fiecare episod ce trece, suspansul este tot mai mare. Apar tot timpul răsturnări de situație, iar cei trei frați rămași orfani trebuie să înfrunte în fiecare zi provocările care apar în calea lor.

Serialul „Totul pentru familia mea” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit în serile de luni, marți, miercuri și joi, începând cu ora 20:00. Fanii serialului pot vedea episoadele și în mediul online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, acestea fiind disponibile pe https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Asiye și Doruk din producția Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze apropiate pe platourile de filmare! Iată cum au fost fotografiați cei doi frumoși actori, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, în spatele camerelor de filmat!