Iată cum poți beneficia de cele mai bune condiții pentru inserarea unor implanturi dentare!

Author: Alina Petre

Inserarea unor implanturi dentare aduce numeroase beneficii pacienților care se confruntă cu lipsa dinților. Succesul tratamentului este dat, însă, și de condițiile asigurate pentru desfășurarea acestei proceduri. De la echipa de medici până la materialele și medicamentele folosite, fiecare își aduce un aport considerabil în reușita intervențiilor. Iată condițiile care garantează un plan medical personalizat cu rată de succes de 100%!

Echipă medicală cu experiență

Evident, oricât de performantă ar fi aparatura utilizată, fără o echipă experimentată nu s-ar putea explora în totalitate calitățile unor implanturi dentare. În acest sens, majoritatea pacienților caută medici cu un portofoliu bogat, care pot face față cu brio și cazurilor cele mai complexe. Încrederea celor care apelează la serviciile implantologiei crește simțitor atunci când aceștia au siguranța că apelează la un personal profesionist, care se bucură de recenzii excelente din partea foștilor pacienți.

Dacă ești în situația de a opta pentru refacerea danturii cu ajutorul acestor dispozitive de înlocuire a dinților lipsă, este recomandat să faci o mică investigație înainte de a alege clinica dorită. Informează-te cu privire la experiența medicilor implantologi vizați și la cazurile rezolvate. Programează o consultație de probă și vezi dacă ești compatibil cu respectivul medic. Urmărește în principal atenția sa la detalii, răbdarea de a-ți explica pe înțelesul tău toate etapele prin care vei trece și transparența de care dă dovadă. Doar astfel vei avea garanția că alegerea ta este una pe care nu o vei regreta.

Cadru logistic performant

Echipamentele utilizate în tratamentul cu implanturi dentare sunt, de asemenea, deosebit de importante. Acest domeniu medical a evoluat foarte mult în ultimii ani, așadar, ar fi păcat să nu beneficiezi de noile tehnici și materiale apărute. În prezent, datorită cadrului logistic modern, există soluții viabile pentru rezolvarea oricărui caz, indiferent de dificultatea sa. O consultație amănunțită va evidenția exact cel mai bun tratament pentru fiecare pacient în parte. Tehnicile avansate, materialele care imită fidel estetica dinților naturali și medicamentele foarte eficiente contribuie la succesul intervențiilor. Tocmai de aceea, să optezi pentru o clinică care dispune de tehnologii de ultimă generație constituie un avantaj uriaș.

Examene radiologice în cadrul aceleiași clinici

Examenele radiologice erau, deseori, o corvoadă pentru mulți pacienți, aceștia trebuind să se deplaseze la alte clinici pentru a le efectua. Acum, însă, instituțiile medicale specializate dispun de serviciul radiologic chiar în cadrul lor, fără a mai fi necesară deplasarea spre alte puncte de investigație. Poți beneficia de radiografii de detaliu, retroalveolare sau bitewing, de radiografii panoramice sau de computer tomograf dentar.

Implanturi dentare ultramoderne

Noua generație de dispozitive de refacere a danturii vine cu numeroase soluții inovative. Sistemul Fast and Fixed, de exemplu, oferă câteva beneficii unice pentru pacienții care au rămas fără dinți. Pe lângă faptul că reprezintă cea mai rapidă metodă de reabilitare dentară, putând avea o dantură impecabilă în doar 24 de ore, sistemul apelează la inserarea unui număr mai mic de implanturi dentare, în comparație cu tratamentul clasic. De asemenea, soluția este considerată minim invazivă pentru pacient, evită intervențiile de mărire a osului și cele de tip sinus lift. Cu aceste sisteme vei putea zâmbi din nou chiar din ziua intervenției, perioada de osteointegrare desfășurându-se cu coroanele dentare montate.

Sistem avantajos de plată în rate

Sistemul de plată nu mai este un impediment în calea unui zâmbet de Oscar. Prețurile tratamentelor cu implant au scăzut remarcabil în ultimii ani, iar posibilitatea achitării costurilor în rate dă șansa pacienților să solicite cu ușurință aceste soluții.

Programează-te pentru o consultație și află direct de la un specialist ce implanturi dentare ar fi mai potrivite în cazul tău!