Când începe sezonul 2 din serialul Netflix „Wednesday”

Autor: Cristina Mocanu

Victor Dorobanțu și Jenna Ortega 

Sursa: https://www.facebook.com/victordorobantumagician

Netflix a anunțat când va începe sezonul al doilea al serialului „Wednesday”.

Netflix a anunțat oficial că serialul-fenomen „Wednesday” va reveni cu sezonul 2.

Când va începe al doilea sezonul al serialului „Wednesday”

Netflix a anunțat că va exista o continuare a serialului „Wednesday”, mai ales după succesul pe care l-a înregistrat în primul sezon.

În primul sezon din „Wednesday” au loc mai multe răsturnări de situație în timp ce protagonista, interpretată de Jenna Ortega, încearcă să descopere misterele școlii magice, Nevermore Academy, dar și cine este creatura misterioasă care îi măcelărește pe locuitorii din Jericho.

Pe data de 6 ianuarie, Netflix a anunțat că va apărea oficial sezonul 2 al serialului „Wednesday”, dar în prezent nu s-au anunțat când vor începe filmările sau când va fi lansat cel de-al doilea sezon.

Citește și: Cum a obținut magicianul Victor Dorobanțu rolul „Thing”, din serialul Wednesday. Ce a fost pus să facă la casting

Informația a fost oferită de echipa Netflix, printr-un clip video publicat pe YouTube.

În respectivul clip, apare Jenna Ortega, în rolul lui Wednesday, care mulțumește, în felul ei caracteristic, faptul că a fost urmărită de un număr impresionant de oameni.

Aceasta declară că: „În ultimele săptămâni, am fost vânată, bântuită și imitată de milioane de ori pe Internet. A fost o adevărată tortură. Vă mulțumesc”. „Nefericirea a luat sfârșit. Fenomenul internațional se va întoarce pentru sezonul 2”, este anunțul Netflix.

Unul dintre producătorii serialului a amintit de modul în care s-a încheiat primul sezon, atunci când Wednesday, personajul interpretat de actrița Jenna Ortega, primește un mesaj anonim pe telefon și indică faptul că amenințarea lui Hyde este reală încă, fiind un indiciu pentru sezonul 2.

Doi români au fost selectați să joace în primul sezon din „Wednesday”

”Wednesday” se află în topul serialelor accesate pe platforma Netflix. Acesta a avut premiera pe 23 noiembrie și a fost cel mai așteptat film, iar în momentul de față se bucură de un mare succes.

Multe dintre cadrele producției par a fi filmate în locuri din străinătate, dar producția s-a ancorat puternic în numeroase locuri de poveste din România.

Serialul semnat de către Tim Burton îmbină genul horror cu elemente de comedie, iar acțiunea se focusează pe celebra Wednesday, fiica familiei Addams. Cu elemente supranaturale, dar și cu rare accente de comedie, serialul a „prins” încă din prima zi în rândul celor care l-au așteptat cu sufletul la gură. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tim Burton s-a declarat mulțumit de faptul că poate face ca România să semene cu Vermontul. 

Celebrul producător a menționat faptul că multe dintre locurile din România s-au potrivit perfect cu ideile sale de a expune cu precizie universul familiei Addams, iar Castelul Cantacuzino este unul dintre ele.

Castelul Cantacuzino este internatul Nevermore (locul principal unde se desfășoară acțiunea serialului), iar în multe cadre sunt imagini de la Universitatea Politehnică, de la Grădina Botanică sau de la Casa Monteoru. 

Citește și: 4 filme cu Jenna Ortega, interpreta lui Wednesday din serialul cu același nume

În această producție mai apar imagini și de la Gara Regală din Sinaia, dar şi de la conacul Olga Greceanu, de lângă București.

De asemenea, în acest serial au fost selectați să joace mai mulți români, dar cei mai cunoscuți sunt George Burcea și Victor Dorobanțu.

Magicianul Victor Dorobanțu a declarat că nu i-a fost deloc ușor să ajungă să joace în acest serial.

„Niciodată nu m-am înscris la un casting pentru așa ceva. Știu că s-a dorit să fie un actor sau un magician care să joace acest rol, urmând tradiția vechilor filme, tot cu magicieni jucându-l pe Thing. La casting au chemat o foarte mare parte din magicienii din România, cel puțin pe toți pe care îi cunosc eu. Prima probă a fost fără regizor, ne-au făcut fotografii la mână, am interpretat secvențe din film. Testul suprem a fost așa: trebuia să mergi pe masa de casting si ți se spunea – Thing e îndrăgostit – și trebuia să mergi ca și cum ești îndrăgostit, sau e un hoț nervos… sau vrea să omoare pe cineva…sau Thing e în dubii”, a povestit acesta.

Sursă: libertatea.ro

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.