Accident GRAV în județul Cluj. O șoferiță a spulberat o mamă și pe fiul ei, după o depășire ilegală

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 19 oct 2023, 05:55

Accident GRAV în județul Cluj. O șoferiță a spulberat o mamă și pe fiul ei, după o depășire ilegală

Sursa: ISU Cluj

Accident cumplit într-o localitate din Cluj! O femeie a spulberat o mamă și pe fiul ei, după o depășire ilegală. Iată care este starea lor de sănătate în acest moment.

O nouă tragedie în România. O șoferiță în vârstă de 34 de ani, care se afla la volanul unui BMW, a intrat cu mașina în depășire, într-o curbă. Însă, din păcate, în momentul în care a vrut să revină pe banda sa de mers, femeia a scăpat bolidul de sub control și a lovit doi pietoni.

Citește și: Accident îngrozitor în Capitală! Două fete de 15 ani, lovite pe trotuar, după ce trei mașini s-au ciocnit și una s-a răsturnat

Accident GRAV în județul Cluj. O șoferiță a spulberat o mamă și pe fiul ei, după o depășire ilegală

Femeia a spulberat cu mașina o mamă și pe fiul ei, care circulau pe marginea drumului, a ricoșat într-un stâlp, apoi mașina s-a răsturnat și a rămas cu roțile în sus.  Copilul în vârstă de 7  ani se află în comă profundă, iar mama lui, în vârstă de 36 de ani, a fost internată pe secția de Neurochirurgie în stare gravă.

Cei doi pietoni au fost spulberați de un autoturism condus de o femeie care se angajase într-o depășire ilegală, potrivit anchetatorilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Un șofer în vârstă de doar 22 de ani, din Vaslui, a rămas cu picioarele blocate sub bordul mașinii după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp. În ce stare se află acum

Mai mult, în momentul accidentului, șoferița se afla în mașină cu doi copii: un băiețel care este în clasa a VI-a și o fetiță în clasa a II-a.

Din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit. 

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului de polițiștii rutieri s-a constatat faptul că un autoturism condus din direcția Rugășești înspre Dej, de o femeie de 34 de ani, din comuna Cășeiu, aflat în efectuarea unei manevre de depășire într-o zonă în care era interzisă depășirea, după pierderea controlului asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, acroșând apoi două persoane, un minor de 7 ani și o femeie în vârstă de 36 de

ani, ambii din comuna Cășeiu. Ulterior autoturismul s-a răsturnat pe plafon", au transmis reprezentanții IPJ Cluj

Citește și: VIDEO Cine este tânărul care a murit într-un grav accident în Sebeș! Șoferul s-a izbit puternic de un sens giratoriu și a murit în urma unui stop cardio-respirator

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.