Romanița Iovan copii. Cine este Albert Iovan, fiul creatoarei de modă. Cei doi sunt născuți în aceeași zi

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 oct 2023, 04:55

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, sunt născuți în aceeași zi

Sursa: instagram Romanita Iovan

Romanița Iovan are un singur copil, pe Albert, care a venit pe lume chiar de ziua creatoarei de modă. Iată cum se înțeleg cei doi, dar și care este marea pasiune a lui Albert Iovan.

Romanița Iovan a devenit mamă în ziua în care a împlinit 42 de ani, astfel că a primit cel mai frumos cadou din viața ei. Creatoarea de modă are un fiu din căsnicia cu pilotul Adrian Iovan, cel care și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni. Cine este Albert Iovan, fiul Romaniței Iovan?

Romanița Iovan și fiul ei, născuți în aceeași zi, dar la 42 de ani distanță 

În fiecare an, ziua de 3 octombrie are o dublă semnificație în familia Iovan. Pe de-o parte își serbează ziua de naștere Romanița Iovan, iar pe de altă parte, întreaga familie îl sărbătorește și pe Albert Iovan, fiul creatoarei de modă. Cei doi sunt născuți în aceeași zi, dar la o diferență de 42 de ani. 

Romanița Iovan a decis să nască prin cezariană, astfel că a programat operația chiar în ziua în care împlinea 42 de ai.

Creatoarea de modă are o relație foarte apropiată cu fiul ei și îi este tot timpul alături, încurajându-l să își urmeze pasiunile. Mai mult decât atât, Romanița Iovan recunoaște că venirea pe lume a fiului ei a fost momentul care i-a schimbat radical viața și care a determinat-o să se transforme în cea mai bună versiune a ei, totul pentru a fi o mamă perfectă pentru fiul ei.

Citește și: Ce vârstă are Romanița Iovan. A devenit mamă la 42 de ani, iar de atunci este într-o formă fizică de invidiat: „Întotdeauna am zis că o sarcină te regenerează”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Albert Iovan își moștenește tatăl. Care este marea lui pasiune? 

Deși este doar un adolescent, având 16 ani, Albert Iovan știe clar ce drum își dorește să urmeze. Fiul Romaniței Iovan îi seamănă foarte mult tatălui său, regretatul pilot Adrian Iovan. Nu doar că are foarte multe din trăsăturile fizice ale acestuia, ci se pare că i-a moștenit și pasiunile. Dacă Adrian Iovan a fost un pilot de avion foarte talentat și apreciat, Albert Iovan își dorește să devină unul dintre cei mai buni piloți de raliu din România.

Deja participă la competiții și încearcă să se perfecționeze de la o etapă la alta, visul lui fiind să ajungă la VRC, la Campionatul mondial de raliu. 

„Albert este în momentul de față pilot de raliu. Îl susțin în activitatea lui sportivă, care e super interesantă. Își moștenește tatăl clar, are gena lui! Și de forță, și de pasiune. E totuși un sport sigur pentru că ei sunt încorsetați acolo în mașină, e un sistem foarte sigur.

Își creează o personalitate foarte puternică, de bărbat adevărat.(...) Să faci ce-ți place, cu pasiune, e ideal. Îi place foarte mult să-și întrețină trupul, pe lângă sport, și cu tratamentul cu apă rece. Face dușuri cu apă rece, căzi cu apa rece. Astă-iarnă, în ianuarie, când am fost în Apuseni, s-a dezbrăcat la bustul gol și s-a aruncat în zăpadă. Un copil curajos, are o mamă curajoasă și invers.”, a dezvăluit Romanița Iovan despre fiul ei, potrivit click.ro.

Albert Iovan este singurul copil al creatoarei de modă Romanița Iovan. Acesta este crescut doar de mamă, asta după ce tatăl lui și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni.

Romanița Iovan este invitata lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. În ediția care va fi difuzată duminică, 22 ianuarie 2023, de la ora 22:00, creatoarea de modă va răspunde la cele 40 de întrebări legate de viața ei personală, dar și de parcursul ei profesional. 

Citește și: Romanița Iovan: o viață frumoasă, dar marcată de tragedii. Cine a fost Adrian Iovan, fostul său soț și cum s-au cunoscut cei doi