Adevăratul motiv pentru care renumitul actor Burak Sergen a părăsit distribuția serialului Infidelul, în care a jucat rolul Haluk! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 ian 2023, 15:36
video Foto(6)

Burak Sergen face parte din generația de aur a cinematografiei turcești. Iată de ce s-a retras din serialul Infidelul, înainte de încheierea filmărilor!

Talentatul actor Burak Sergen are 61 de ani însă continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale inedite pe micile ecrane atât în producții de excepție, cât și în concerte de senzație alături de trupa lui de muzică rock. În cei 27 de ani de activitate pe platourile de filmare, actorul a fascinat publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu o carismă captivantă.

Unul dintre rolurile care i-au adus mare succes a fost cel din serialul Infidelul, în care a întruchipa personajul Haluk Guclu. Însă spre marea dezamăgire a fanilor săi, celebrul actor a părăsit distribuția mai devreme de încheierea filmărilor.
Publicul din România l-a cunoscut pe Burak Sergen încă din anul 2017, când a jucat în distribuția serialului Dragoste infinită, iar anul trecut a revenit la Kanal D, în serialul Infidelul.

Adevăratul motiv pentru care renumitul actor Burak Sergen a părăsit distribuția serialului Infidelul, în care a jucat rolul Haluk

Burak Sergen s-a născut în 1961, în Ankara, unde a copilărit și a primit o educație aleasă din partea părinților săi, care în ciuda situației materiale precare l-au sprijinit în tot ceea ce a realizat pe parcursul dezvoltării sale. La vârsta majoratului, Burak a fost admis la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității de Stat din Ankara, pe care a absolvit-o cu succes, devenind un actor cu drepturi depline așa cum visase

încă din copilărie.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Selçuk recurge la un gest extrem împotriva lui Aras! Orbit de furie, tânărul va pune la cale un plan diabolic de răzbunare, după moartea tatălui sau!

După terminarea facultății, tânărul actor a debutat pe scena Teatrului de Stat din orașul Bursa, unde a fost remarcat după doar câțiva ani de la debut de o mare casă de producție de atunci și a fost cooptat în distribuția primului sau proiect cinematografic, mai precis

în filmul Istanbul Beneath My Wings, care a reprezentat și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Au urmat multe roluri jucate magistral în producții de excepție, care i-au adus mari succese de-a lungul celor 27 de ani de activitate și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai Turciei. Însă celebrul actor nu a renunțat nici la cea de-a două mare pasiune a vieții sale, muzică rock și a continuat să cânte și chiar să își întemeieze o trupa alături de câțiva prieteni la fel de talentați.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2020, Burak Sergen a acceptat să joace în serialul Infidelul, în care a primit rolul secindar negativ, Haluk Guclu, un om de afaceri influent în orașul Tekirdag.

Însă în ciuda succesului răsunător de care s-a bucurat producția, la începutul anului 2022, celebrul actor a părăsit distribuția, cu câteva luni înainte de încheierea filmărilor.

Deși fanii serialului s-au gândit că talentatul actor a părăsit platourile de filmare conform scenariului care a impus moartea acestuia în urmă unui infarct, la scurtă vreme Burak Sergen a anunțat pe contul lui de socializare faptul că a început să filmeze pentru un alt serial, intitulat Gülümse Kaderine, acesta putând fi de fapt adevăratul motiv pentru care celebrul actor a părăsit proiectul anterior.

Citește și: Doliu uriaș în familia celebrului Burak Sergen! Actorul a pierdut cea mai dragă și importantă persoană din viața sa și trece prin cea mai dificilă perioadă!