Şengül din producția Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de cel mai râvnit actor de la Hollywood! Iată cu cine s-a fotografiat carismatica Fadik Sevin Atasoy și ce anume o leagă de celebrul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 ian 2023, 15:22
video Foto(4)

Şengül din serialul Totul pentru familia mea a publicat recent o imagine care a stârnit un val de controverse în mediul online! Iată cine este celebrul actor de la Hollywood, alături de care a fost surprinsă Fadik Sevin Atasoy!

Fadik Sevin Atasoy are 47 de ani, dar cu toate acestea continuă să își încânte fanii cu noile sale apariții atât pe micile ecrane în producții de excepție, cât și în mediul online, unde este foarte activă. Talentată actrița duce mai departe cu mândrie și cu mare onoare renumele părinților săi, doi titani ai cinematografiei turcești, actorii Emel Göksu și Sönmez Atasoy, personalități marcante ale Turciei. Publicul din România a cunoscut-o recent pe carismatica actriță Fadik Sevin, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, întruchipează personajul Şengül, o femeie naivă însă extrem de puternică și ambițioasă.

Şengül din producția Totul pentru familia mea, apariție de senzație la brațului celui mai râvnit actor de la Hollywood

Fadik Sevin Atasoy a venit pe lume în anul 1975, în Ankara, în sânul unei familii celebre. Părinții săi, renumiții actori Emel Göksu și Sönmez Atasoy, i-au insuflat încă din perioada adolescenței pasiunea și dragostea nemărginită pentru actorie, astfel că după absolvirea liceului, Fadik s-a înscris la Facultatea de Muzică și Arte ale Spectacolului, în cadrul Universității Bilkent, pe care a finalizat-o cu succes, în anul 1998, când a și debutat pe scenă Teatrului

de Stat din Ankara.

Citește și: Şengül, la un pas de a-i trăda pe frații Eren! Aflați dacă aceasta va pica în capcană, pentru a-l salva pe fiul ei de la închisoare, luni, 23 ianuarie, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la 20:00!

Iar în anul 2000, tânăra actrița a fost cooptată în primul ei proiect de televiziune, serialul Bizim Evin Halleri, care a reprezentat și primul pas către cariera strălucită de astăzi.

Cu un talent deosebit moștenit de la părinții săi și cu o ambiție de fier, Fadik Sevin Atasoy a continuat să joace în multe producții de excepție, care i-au adus mari reușite și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, Fadik Sevin și-a uluit fanii după ce a publicat o imagine de senzație, în care apare alături de celebrul Gerard Butler (53 de ani), unul dintre cei mai chipeși și talentați actori de la Hollywood. Îndrăgita actrița a menționat într-un scurt comentariu adăugat în dreptul imaginii respective, faptul că fotografia a fost realizată în urmă cu câțiva ani pe când ea se află în New York, în perioada în care a urmat un curs de specializare în domeniul actoriei.

Se pare că actrița a avut atunci ocazia de a-l întâlni în carne și oase pe carismaticul Gerard Butler și nu a ezitat să se fotografieze alături de el.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look, la început de an! Iată cum arată în prezent celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!