Vlăduța Lupău, luată la rost de mamele din mediul online: „Noi ne-am consultat cu un pediatru, poate”. Gestul care a stârnit revolta internauților

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 oct 2023, 03:15

În timp ce soțul artistei monta scaunul pentru bebeluși, Vlăduța Lupău le-a transmis un mesaj mamelor care i-au criticat

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a făcut mai multe schimbări în ceea ce privește rutina lui Iair, deoarece se apropie de șase luni. Cu toate că, înainte, aceasta a stat de vorbă cu un pediatru, unele mame din mediul online i-au spus cum ar fi trebuit să acționeze.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au început diversificarea lui Iair, deoarece, peste aproximativ o săptămână, acesta va împlini șase luni. Artista a vrut să împărtășească evenimentul cu fanii ei, dar unele persoane au avut ceva de comentat.

Vlăduța Lupău a fost criticată pentru că a început diversificarea lui Iair

După ce i-a dat să mănânce lui Iair, Vlăduța Lupău și Adi Rus au început să monteze scaunul pentru bebeluși, în care va sta Iair cât timp va mânca.

În timp ce soțul artistei monta scaunul pentru bebeluși, Vlăduța Lupău le-a transmis un mesaj mamelor care i-au criticat.

„Deci, astăzi am citit o mulțime de mesaje de la mămici care au sărit pe mine De ce am început diversificarea și Iair nu are încă șase luni? Mna, noi ne-am consultat cu un pediatru, poate, nu cu cele de pe Instagram.

De ce i-am dat din linguriță, mă rog, de argint, de ce a fost ținut de către Adi de mânuțe? Am încercat și noi în prima zi. De ce nu avem scaun de bebeluș? Uite, acum îl montăm!

Citește și: Ce tarif percepe Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Artista promite un spectacol pe cinste

De mâine, intrăm pe regulile noastre, ale voastre, de aici, de pe Instagram. Ne scuzați!”, a transmis Vlăduța Lupău, în timp ce era în brațe cu fiul ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vlăduța Lupău a întâmpinat unele probleme de sănătate chiar înainte de Crăciun

Cu nici o săptămână înainte de Crăciun, Vlăduța Lupău a întâmpinat unele probleme de sănătate. Aceasta a ajuns cu branula în mână, în urma unei răceli serioase cu care s-a ales.

Artista a avut o lună decembrie extrem de plină și de solicitantă.

Aceasta a fost destul de mult plecată de acasă, inclusiv în Statele Unite ale Americii, iar oboseala, programul plin și schimbările de temperatură și-au spus cuvântul.

După ce s-a îmbolnăvit, Vlăduța Lupău le-a spus fanilor ei, prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Instagram, să aibă grijă de ei, deoarece toată lumea este răcită, iar virusul se răspândește destul de repede.

Din fericire, Vlăduța știe ce trebuie să facă pentru a nu mai ajunge în această situație.

Aceasta a reînceput să bea suc de cătină și să ia vitamine, mai ales vitamina C.

Citește și: Adi Rus a renunțat la marea lui pasiune pentru fiul său, Iair. Ce decizie a luat soțul Vlăduței Lupău, artista a spus totul: ”Se transformă”

„Eu aveam un obicei, mă rog, mai mult Adi avea un obicei, să consume, în fiecare dimineață, eu am cam uitat, am lăsat-o așa, am zis sunt forță, sunt bine, am uitat, așa că mi-am început din nou cura cu sucurile de cătină”, a povestit artista.