Doruk, pe punctul de a descoperi tot adevărul despre tătăl său. Ce va găsi în laptopul lui Kaan? Vezi online live episodul 43 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

Autor: Bianca Hriscu

Doruk descoperă imagini compromițătoare în laptopul lui Kaan 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 43 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 25 ianuarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Noi întâmplări care îi vor ține pe telespectatori în suspans se vor derula în episodul 43 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Lucrurile se vor complica din nou pentru frații Eren, urmând noi scene tensionate. 

Ce se va întâmpla în episodul 43 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Între Doruk și Kaan se duce o adevărată luptă pentru frumoasa Asyie, astfel că cei doi frați ajung să fie din nou rivali.

După ce Kaan o fotografiază de Asyie, iar imaginile sunt văzute de toți colegii și apreciate de Asyie, Doruk accesează laptopul fratelui său pentru a găsi imaginile cu tânăra de care este îndrăgostit. Fără să vrea, Doruk descoperă un material video în care apare tatăl său, Akif Atakul, într-o ipostază care îl incriminează. Kaan va intra în cameră și va închide imediat laptopul, încercând să îl împiedice pe Doruk să vadă imaginile.

„Nu ies. Nu plec nicăieri până nu văd filmulețul acela”, îi va spune Doruk lui Kaan. 

Dorind să facă rost de bani pentru a-și susține financiar familia, Omer decide să se angajeze la spălătorie, însă pentru scurt timp. Tânărul va renunța la job în momentul în care va afla că a obținut jobul datorită lui Suzan și că patronul l-a angajat doar pentru a-i face pe plac acesteia, urmând ca salariul să îl plătească ea.

Deși va aprecia, în cele din urmă, gestul făcut de Suzan, Omer nu poate accepta acest lucru. 

Lucrurile se complică și pentru Ayla. După mai multe pahare de alcool consumate, femeia se va împiedica și va pica pe scări. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă viața Aylei va fi pusă în pericol de această căzătură, dar și dacă va urmări Doruk până la final materialul în care tatăl său amenință pe cineva cu moartea, descoperind astfel ce fel de persoană este Akif Atakul în realitate, poți vedea în episodul 43 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Şengül din producția Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de cel mai râvnit actor de la Hollywood! Iată cu cine s-a fotografiat carismatica Fadik Sevin Atasoy și ce anume o leagă de celebrul actor!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Din programul TV al postului de televiziune Kanal D face parte și serialul turcesc „Totul pentru familia mea”. Este vorba despre un serial ce are în spate o poveste de familie dramatică. 4 frați rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. 

Serialul „Totul pentru familia mea” se bucură de un real succes și poate fi urmărit la Kanal D în serile de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00. Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.    

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea a întâmpinat noul an cu o decizie neașteptată! Celebrul actor Cüneyt Mete a dezvăluit ce va face anul acesta pentru a se menține în formă, după problemele de sănătate suferite!