„Astăzi sunt aici, ca să o iau pe Ana”. Trupul neînsuflețit al Anei Oroș a fost ridicat de către soțul ei. Bărbatul cere să se facă dreptate

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 oct 2023, 03:50

Ana Oroș urmează să fie condusă pe ultimul drum zilele următoare. Soțul ei, Sorin Daraban, a mers la INML, pentru a ridica trupul soției sale și a făcut și câteva declarați despre ceea ce urmează să se întâmple în următoare perioadă.

Ana Oroș a murit weekend-ul trecut, în Zona Lacul Morii, după ce mai mulți câini au atacat-o. Potrivit unui martor, câinii ar fi, de fapt, animale de luptă, lăsate pe stradă libere. Din cauza acestui lucru, Ana și-a pierdut viața, iar soțul ei i-a ridicat trupul neînsuflețit, în această dimineață, de la INML.

Ana Oroș urmează să fie înmormântată peste câteva zile

Prin intermediul unei postări făcute în mediul online, Sorin Daraban, soțul Anei Oroș, a dezvăluit că aceasta urmează să fie înmormântată sâmbătă, 28 ianuarie, în Baia Mare, orașul ei natal.

Astăzi, 25 decembrie, soțul ei a mers să ridice trupul neînsuflețit al acesteia de la INML. Bărbatul cere autorităților să se implice mai mult, pentru ca incidentul să nu se mai repete și, de asemenea, așteaptă ca cei vinovați să plătească.

Sorin Daraban a mai precizat faptul că aceste incidente sunt inadmisibile într-o Capitală europeană, într-un mileniu în care totul este atât de modern și de avansat.

Citește și: „Mi-e dor de tine, Ana! Ne vom întâlni acolo mai târziu”. Când și unde va fi înmormântată Ana Oroș, femeia atacată de câini în zona Lacul Morii

„Bineînțeles, toți vinovații trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, indiferent de partea de vină și de cantitatea de vină pe care o au.

Ei trebuie trași la răspundere, pentru că aceste lucruri nu se pot repeta, e inadmisibil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult decât atât, autoritățile și instituțiile statului trebuie să-și facă datoria, pentru că ele sunt înființate în ideea asta. Și, atunci, să-și facă treabă, să caute vinovații și să-i tragă la răspundere”, a spus Sorin Daraban, la porțile INML-ului.

Ana Oroș se va odihni alături de părinții ei

Persoanele care vor să îi aducă un ultim omagiu Anei Oroș o pot face până mâine, 26 ianuarie, la capela Cimitirului Giulești Sârbi.

Ulterior, trupul neînsuflețit va ajunge la Baia Mare, iar Ana va fi înmormântată alături de părinții ei.

„Astăzi, sunt aici ca să o iau pe Ana. Ana va fi depusă la capela din Cimitirul Giulești Sârbi, va rămâne acolo în decursul zilei de astăzi, în funcție de cât o fi să plecăm de aici, iar mâine, toată ziua, slujba cu preoți se va desfășura în cursul zilei de mâine”, a mai spus bărbatul Anei.

Citește și: „Era fără haine pe ea, erau rupte, împrăștiate peste tot”. Ana Oroș a avut atât de multe mușcături pe corp, încât numărul lor nu a putut fi identificat

În încheiere, Sorin Daraban a vorbit, din nou, despre faptul că cei vinovați vor trebui să fie trași la răspundere, precizând că „lucrurile nu vor rămâne fără consecințele de rigoare”.

Anul trecut, în luna aprilie, Ana Oroș a fost atacată, prima dată, în același loc. Cu toate acestea, femeia s-a reîntors, însă, de data aceasta, incidentul a fost fatal.