Carmen Harra anunță apariția unui nou virus în anul 2023 și o criză economică și mai mare. Peste un an, ar putea începe un nou război

Autor: Andreea Buinoschi

Clarvăzătoarea susține că anul curent este „începutul ultimilor ani fatidici”

Sursa: Facebook

Carmen Harra a venit cu noi previziuni pentru anul 2023 și nu sunt unele foarte bune. Clarvăzătoarea susține că problemele economice nu se vor încheia, ba din contră, dar războiul ar putea ajunge la final.

Carmen Harra anunță o inflație cum nu s-a mai întâlnit, dar și alte probleme care vor avea loc la nivel global. Cu toate acestea, anul 2023 ar putea aduce finalul războiului, dar, în anul 2024, ar putea începe unul nou.

Previziunile lui Carmen Harra despre anul 2023

Carmen Harra a anunțat că, în anul 2023, criza economică va deveni și mai puternică, iar oamenii se vor confrunta cu o inflație așa cum nu s-a mai întâlnit.

Mai mult decât atât, un nou virus, unul digestiv, își va face apariția.

Clarvăzătoarea susține că anul curent este „începutul ultimilor ani fatidici”, plini de transformări, care îi fac pe oameni să perceapă lucrurile din jurul lor și să evolueze mai mult pe plan mental. Elementul aer este cel care are cea mai mare influență pe parcursul acestui an.

„Sub influența energetică a semnului aerului, noi devenim mult mai deschiși, mai luminoși și într-un fel mai receptivi la forțele superioare.

De aici o să constatăm enorm de multe schimbări la nivel economic, de guvernământ, deci omenirea se schimbă în 10 ani și în 200 de ani. Se schimbă în bine, pentru că noi intrăm într-o eră a iluminării”, a precizat Clarvăzătoarea, pentru Wowbiz.

Citește și: Carmen Harra, previziuni sumbre pentru anul 2023: "Din nefericire urmează ani de încercare"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult decât atât, Carmen Harra anunță și un „colaps monetar”, însemnând că banii de hârtie vor fi înlocuiți de cei digitali.

Un nou virus va apărea în anul 2023 și se găsește leacul pentru cancer

Carmen Harra dezvăluie faptul că virusul COVID-19 nu va mai exista, dar, în schimb, un alt virus își va face apariție, fiind vorba de un virus digestiv.

Mai mult decât atât, se vor găsi soluții pentru mai multe boli cu care lumea s-a confruntat de mulți ani, deoarece toate lucrurile prin care omenirea a trecut în ultima vreme i-au făcut pe oamenii de știință să știe cum să acționeze și ce leacuri să găsească.

„Vom găsi soluții, vom mai fi testați de acest virus în următorii ani, însă ceea ce este senzațional pentru noi este că începem să găsim soluții la bolile genetice, la bolile de orice natură.

Omenirea se îndreaptă foarte repede spre longevitate.

Citește și: Carmen Harra şi-a luat pistol după ce vila din America i-a fost spartă și incendiată: "Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma"

În pofida acestor viruși, oameni care au murit, aspectul extrem de pozitiv este că noi vom găsi soluții să prevenim boli cardio-vasculare, cancerul”, a mai spus aceasta.