OSCAR 2023. Filmul „Everything Everywhere All at Once” a primit 11 nominalizări

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 oct 2023, 01:05

Filmul „Everything Everywhere All at Once” a primit 11 nominalizări

Sursa: Pexels.com

„Everything Everywhere All at Once” este producția cinematografică ce a primit 11 nominalizări la Premiile OSCAR 2023.

Premiile OSCAR 2023 se află la ediția cu numărul 95, iar filmul cu cele mai multe nominalizări este „Everything Everywhere All at Once”.

Citește și: Oscar 2023: Cine sunt actorii nominalizați la Oscar în acest an

„Everything Everywhere All at Once” a primit 11 nominalizări la Premiile OSCAR 2023

Everything Everywhere All at Once” este producția cinematografică ce a primit cele mai multe nominalizări la Premiile OSCAR 2023, mai exact 11 la număr.

Acest film spune povestea lui Evelyn Wang, o mamă ce se luptă să își mențină viața împreună, iar aceasta va găsi cheia „multiversului”, ceea ce reprezintă o rețea de universuri ramificate în care își poate explora toate alternativele vieții pentru ca la final să își poată salva familia.

Această producție cinematografică va îmbină artele marțiale, umorul și sensibilitatea. Filmul va reuși să îl poarte pe privitor într-o aventură ce depășește granițele vieții.

Citește și: 4 filme cu Orlando Bloom pe care nu trebuie să le ratezi

Ce filme au primit cele mai multe premii în istoria Premiilor OSCAR

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe data de 12 martie 2023 va avea loc ediția cu numărul 95 al decernării Premiilor OSCAR, iar cu această ocazie von aminti filmele ce au primit cele mai multe nominalizări în istoria Premiilor OSCAR.

Primul film ce a reușit să câștige 11 premii OSCAR este ,,Titanic”, un film realizat de James Cameron în care se spune povestea ultimele zile din viața celor ce se aflau la bordul navei.

Acest film este primul din istorie ce a reușit să depășească pragul de un miliard de dolari din încasări, a ajuns să fie un clasic pe care toată lumea l-a văzut și apreciat.

Tot 11 premii a reușit să obțină și,, Lord of The Rings: The Return of the King” la ediția din anul 2004. Această producție cinematografică spune povestea unui regat ce este vegheat de un lord slăbit, ce se află în căutarea disperată a unui rege.

Va găsi Aragorn tăria de a își duce la bun sfârșit destinul? Filmul a reușit să câștige la acea decernare toate premiile pentru care a fost nominalizat.

,,Ben-Hur” este primul film din istorie ce a reușit să câștige 11 premii OSCAR, la ediția din anul 1960. Acest film spune povestea unui evreu bogat, născut în perioada în care a fost născut și Hristos. Toate lucrurile vor lua o întorsătură ciudată atunci când prietenul său din copilărie, Messala, îl trădează și îl condamnă să lucreze ca sclav.

,,West Side Story” este următorul film pe listă, primind 10 premii OSCAR, la gala din 1962, urmând producțiile cinematografice ,,Pacientul englez”, ,,Gigi” și ,,Ultimul împărat”  ce au reușit să câștige 9 premii OSCAR.

Citește și: Cine este Cate Blanchett, actrița nominalizată la Premiile OSCAR 2023

Sursa: digi24.ro, tvhappy.ro, cinemanova.com.au