Cine este româncă găsită înghețată în zăpadă, alături de trei dintre câinii ei, în Italia

Autor: Alina Petre
Actualizat: 27 oct 2023, 04:25

Cine este româncă găsită înghețată în zăpadă

O româncă stabilită în Italia, care locuia într-o fermă din Munții Apenini, unde creștea câini de rasă, a fost găsită moartă, de trei dintre animalele ei.

Femeia a fost găsită înghețată în zăpadă, alături de trei dintre câinii ei, după ce a fost dată dispărută de mai multe zile de către familia din România.

Citește și: „Ai lăsat în urmă o durere nesfârșită”. Cine este Casandra, fata de 16 ani care a murit în urma accidentului din Tulcea. Șoferul și celălalt pasager au murit

Cine este româncă găsită înghețată în zăpadă, alături de trei dintre câinii ei, în Italia

Cristiana Gugu în româncă în vârstă de 50 de ani locuia de ceva timp într-o cabană retrasă în pădure din apropierea localității Badia Tedalda, Toscana din centrul Italiei.

Ea a fost găsită înghețată în zăpadă de carabineri după ce a fost dată dispărută de mai multe zile de către familia din România.

Românca a fost găsită pe o potecă izolată, la cinci kilometri de Badia Tedalda, în drumul spre casa sa, iar lângă ea au fost găsiți trei din cei 11 câini, ciobănești mioritici pe care îi deținea.

Se pare că femeia era dresor și crescător de câini.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Martorii povestesc că românca plecase cu un autobuz spre Sansepolcro pentru a cumpăra mâncare pentru ea și căței, ea s-a întors, după cum povestesc martorii, iar pe drumul pe jos spre casă s-a întâmplat tragedia.

Care a fost cauza morții româncei

Anchetatorii susțin că femeia a făcut infarct, cel mai probabil cauzat de temperaturile scăzute. În zona în care locuia Cristiana, duminică și luni au fost cele mai puternice furtuni de zăpadă în Italia, conform  corrierefiorentino.corriere.it.

Cristiana Gugu locuia de câțiva ani în zona în care viscolul a făcut ravagii în ultima perioadă. Românca a trăit pentru câinii ei, spun cei care au cunoscut-o, iar alături de ei se simțea în siguranță chiar și în mijlocul pădurii.

Dar se pare că de această dată, însă, patrupezii nu au putut face nimic pentru a o salva, iar unii dintre ei i-au fost fideli până la capăt. Au sfârșit alături de ea în viscolul năprasnic. 

Familia din România va merge să ridice trupul Cristianei, care va fi înmormântată în țară. Câinii femeii au fost preluați de voluntari.

Citește și: „Mi-a spus că fetița e resuscitată și să nu am prea mari speranțe”. Ștefania, o adolescentă de 15 ani din Satu Mare, a murit pe patul de spital, după două stopuri cardio-respiratorii