Asya pune la cale un plan de răzbunare împotriva rivalei sale Derin! Volkan riscă să piardă controlul asupra averii familiei Güçlü! Aflați ce se va întâmpla sâmbătă, 28 ianuarie, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 ian 2023, 22:47
video Foto(7)

Derin cade în capcana pusă la cale de Asya, iar Volkan va ajunge la un pas de a pierde controlul asupra averii familiei Güçlü! „Ai venit să mă faci să mă răzgândesc”

Serialul Infidelul, difuzat la Kanal D, vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, a fascinat publicul încă de la primele episoade și continuă să surprindă cu noi momente dramatice și evenimente emoționante, trăite de personajele principale. Planurile Asyei sunt date peste cap de intrigile puse la cale de Gonul, care și-a dorit enorm să răzbune moartea soțului ei.

Asya pune la cale un plan de răzbunare împotriva rivalei sale Derin! Volkan riscă să piardă controlul asupra averii familiei Güçlü

În noul episod de sâmbătă, 28 ianuarie, va veni rândul Asyei să se răzbune pe toți cei care i-au distrus fericirea alături de Aras și i-au împiedicat să plece în Londra, așa cum își planificaseră. Deși suferă cumplit din cauza despărțirii de partenerul ei, Asya își va readuna forțele și va reuși să se ridice din nou pentru a merge mai departe de dragul fiului ei. Prezența la petrecerea organizată de Selcuk și Nil, cu ocazia căsătoriei lor, Asya va declara război tuturor celor care i-au distrus fericirea și liniștea regăsite alături de Aras, bărbatul pe care îl

consideră salvarea ei.

Între timp, Volkan se va confesa prietenei sale, Derya, căreia îi va spune că îi este recunoscător lui Derin și mamei sale, Gonul, care i-au oferit controlul asupra întregii averi a familiei Güçlü și are de gând să ducă mai departe această putere pe care tocmai a dobândit-o după moartea lui Haluk.

Citește și: Panică și groază pentru Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! Locuința sa din Istanbul a fost cuprinsă de flăcări! Iată care a fost cauza incendiului și cum se simte în prezent celebra actriță!

„Mi-au oferit atâta putere, dragă prietenă! Vreau să o duc mai departe! Am ajuns aic datorită lui Derin, nu vreau să-mi stric rostul!”, spune Volkan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dornic să îi arate soției sale că încă își dorește o familie alături de ea și că îi este recunoscător pentru toate puterea oferită după decesul tatălui ei, Volkan va încerca să se reapropie cu tandrețe de Derin, însă gândul lui va fi tot la Asya.

Între timp, Asya va pune la cale un plan de răzbunare împotriva lui Derin. Această îl va folosi pe Volkan pentru a o atrage într-o capcană dureroasă pe rivală ei.

Bărbatul va reveni în casă Asyei, acolo unde prima lui soție îl va aștepta într-o ținută provocatoare și va încerca să îl seducă.

Însă în timp ce Asya și Volkan vor fi din ce în ce mai apropiați își va face apariția Derin, care va fi șocată de cele văzute. Aflați cum va reacționa tânăra și ce se va întâmpla cu mariajul ei, sâmbătă, într-un nou episod din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, schimbare uluitoare de look, pentru noul proiect în care joacă! Carismaticul actor a surprins cu o alură mult mai matură si sobră!