LIVE UPDATE Ziua 339 de război în Ucraina: Ofensiva rusă din Donețk continuă, în timp ce Uniunea Europeană prelungește sancțiunile împotriva Moscovei

Autor: Andreea Buinoschi

Orașul Mikopol, aflat pe malul râului Nipru, este închis pentru orice persoană străină din cauza atacurilor fără încetare ale armatei invadatoare

Sursa: Facebook

În a 339-a zi de război, Volodimir Zelenski susține că armata ucraineană are nevoie de 300-500 de tancuri, iar Occidentul se pregătește să trimită 321. Ucraina încearcă să câștige bătălia din Vugledar, Donețk.

UPDATE ORA 09:30. Ministrul Apărării din Italia este de părere că ar putea începe al Treilea Război Mondial

Guido Crosetto, ministrul Apărării din Italia, a afirmat că ar putea începe al Treilea Război Mondial, dacă tancurile din Occident vor ajunge în Ucraina. Afirmațiile au fost făcute la Roma, în cadrul conferinței pe tema „Perspective europene pentru o apărare comună”.

Citește și: Germania promite să susțină Kievul privind tancurile moderne!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

UPDATE ORA 09:00. Orașul Nikopol este atacat de ruși în permanență

Orașul Mikopol, aflat pe malul râului Nipru, este închis pentru orice persoană „străină” din cauza atacurilor fără încetare ale armatei invadatoare. Rusia lansează atacurile din orașul Energodar, aflat pe malul stâng al celui mai mare râu din Ucraina.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.