Cum a reușit un tânăr din Iași să ajungă într-un râu, cu tot cu polițiștii după el. Acesta refuzase să oprească la semnalul oamenilor legii

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 oct 2023, 00:35

Acesta refuzase să oprească la semnalul oamenilor legii

Sursa: PixaBay/antena3cnn.ro - colaj Kanal D

Sâmbătă seara, în Iași, un tânăr în vârstă de 22 de ani a ajuns într-un râu, după ce a încercat să fugă de Poliție. Totodată, una dintre mașinile polițiștilor a ajuns și ea în apă.

Sâmbătă seara, în Iași, polițiștii au făcut semn unui tânăr în vârstă de 22 de ani să oprească, însă acesta a ignorat semnalele și și-a văzut de drum, motiv pentru care oamenii legii au plecat după el. În final, una dintre mașinile poliției și tânărul fugar au ajuns într-un râu. 

Cum a reușit un tânăr din Iași să ajungă într-un râu, cu tot cu polițiștii după el

În jurul orei 23:30, o mașină de poliție și mașina în care se afla tânărul de 22 de ani au ajuns în râu, după ce șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul. 

După accident, șoferul fugar a ieșit din mașină și a luat-o la pas spre casă, acolo unde a fost găsit de colegii celor doi agenți de poliție și luat la audieri.

După ce a fost verificat, s-a constatat că motivul pentru care tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor a fost că nu deținea permis de conducere.

Citește și: Motivul pentru care un bărbat a murit, căzând de la 25 de metri înălțime, peste parapetul șoselei. Poleiul de pe jos a dus la un carambol mortal

Pe numele băiatului s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din curpă și părăsirea locului accidentului.

Polițiștii care l-au urmărit au suferit câteva lovituri mai dure, dar au ieșit pe picioarele lor din mașină. Ulterior, au fost duși la Spitalul Sfântul Spiridon pentru a li se oferi îngrijirile medicale necesare. 

Motivul pentru care un bărbat a murit, căzând de la 25 de metri înălțime, peste parapetul șoselei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În timp ce ajuta pe cineva, un bărbat a vrut să se ferească de o mașină care circula cu viteză foarte mare, sărind peste parapetul care separă sensurile de mers. Fără să-și dea seama că se află pe un viaduct, bărbatul a căzut de la 25 de metri înălțime și a murit pe loc. 

Un carambol a avut loc din cauza fenomenului de „freezing rain”, care a transformat șoseaua într-un adevărat patinoar.

Tronsonul de autostradă dintre Sibiu şi Boiţa a şi fost închis temporar din cauza poleiului.

Citește și: Părinții acuzați că și-au maltratat bebelușul au fost declarați nevinovați. Aceștia fuseseră arestați și li s-a interzis să își vadă copilul

Doi bărbați au coborât din mașină după ce s-au lovit de un alt autoturism pentru că observaseră o victimă rănită, întinsă pe jos, și voiau să-i ofere o mână de ajutor. 

„Prietenul meu a luat geaca luminantă să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a accelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă.

Probabil că i-a alunecat piciorul acolo şi când s-a prins de asta, s-a dus. Vedeţi că şi acolo e gheaţă, înălţime 20-30 de metri”, a declarat prietenul bărbatului care a murit.