Mihaela, lovitură neașteptată pentru Bia! Concurenta s-a lăsat sărutată de Andrei, chiar sub privirile prietenei sale, Bia! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, marți, 31 ianuarie, într-o nouă ediție incendiară, de la 10:00 și 16:30!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 ian 2023, 19:12
video Foto(5)

Momente uluitoare în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat sub privirile Biei, care a fost uluită de comportamentul celei pe care o considera prietena ei!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi provocări și momente de senzație pentru noii concurenți, care vor avea parte de experiență viețîi lor. În cea mai recentă Gala nu a fost nicio eliminare, iar concurentul care a fost desemnat favoritul publicului a fost Patrick. În ediția de luni, tânărul a devenit cel mai controversat concurent din Casă iubirii, în rândul fetelor, care și-au exprimat simpatia pentru el.

Dintre toate Mihaela și Bia au fost cele care nu au agreat comportamentul lui Patrick, acuzându-l de falsitate și de aroganță, după ce a fost desemnat câștigătorul premiului de 5000 de lei.

Mihaela, lovitură neașteptată pentru Bia! Concurenta s-a lăsat sărutată de Andrei, chiar sub privirea prietenei sale, Bia

După ce în ediția de luni, in Casa iubirii, Mihaela și Bia păreau să fi devenit cele mai bune prietene și au purtat o conversație lungă în grădina, despre Patrick și despre schimbarea lui de comportament, în ediția de marți, 31 ianuarie, cele două

concurente vor ajunge la un pas de a deveni cele mai mari rivale. Mihaela îi va propune lui Andrei să joace împreună controversatul joc în care au ocazia să se sărute, iar carismaticul tânăra va accepta, în ciuda privirilor contrariate ale Biei, care nu se aștepta ca tocmai prietena ei să recurgă la acel gest.

Mihalea: Andrei facem și noi jocul!

Natalia: Uite ea mai vrea să mai încerce! Bia acolo asista!

Emma: Și ele sunt prietene!

Natalia: Mihaela stă acolo! Îi place! Ia uite cum stă!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte în casa băieților se va iscă un scandal de proporții între Radu și Robert, care și-au arată deseori antipatia reciprocă. Cei doi vor ajunge la cuțite și își vor aruncă replici acide. Cel care îi sare în apărare lui Radu va fi Andrei, iar Marinel va încerca să îl sprijine pe Robert.

„Vrea să mă pună rău în ochii voștri! Că am zis eu așa ceva! N-am zis!”,

spune Robert.

Citește și: Dragostea tronează în “Casa iubirii”! Kanal D, lider de piață, în întreaga țară și la orașe. Peste un milion de telespectatori, cu ochii pe Gala de aseară a reality-ului prezentat de Andreea Mantea

Citește și: Cine este primul favorit al publicului din sezonul doi al emisiunii „Casa Iubirii”. Concurentul a primit râvnitul premiu de 5.000 de lei