Accident mortal la ieșirea din Reșița! Un bărbat a fost lovit din plin în timp ce trecea strada

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 feb 2023, 09:30

Un bărbat a fost lovit din plin în timp ce trecea strada

Sursa: radioresita.ro

Accident grav la ieșirea din Reșita! Trei persoane au fost rănite, iar un bărbat a decedat pe loc. Incidentul a avut loc pe drumul național 58 în Caraș-Severin.

Bărbatul care a decedat avea 58 de ani. Victima a murit după ce a fost lovită în plin de o mașină care mergea spre Reșița din Caransebeș.  

Accident mortal la ieșirea din Reșița

Bărbatul în vârstă de 58 de ani se deplasa pe un drum care nu era iluminat și nu purta haine cu elemente reflectorizante, motiv pentru care șoferul autoturismului care l-a ucis nu l-a putut vedea.

Citește și: Modul cumplit în care trei copii cu vârste cuprinse între doi și șase ani și-au găsit sfârșitul. Un incendiu le-a cuprins locuința

În urma impactului, șoferul în vârstă de 35 de ani ar fi tras brusc de volan în partea stângă, astfel că a ajuns pe contrasens și a intrat într-o altă mașină. Conducătorul auto al mașinii de pe contrasens, în vârstă de 51 de ani, cât și cei doi pasageri care se aflau în autoturism au fost răniți și transportați la spital pentru a li se

oferi îngrijirile medicale necesare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Comunicatul polițiștilor reșițeni

„În această seară, la ora 18.10,

la ieșire din Reșița spre Caransebeș, pe DN 58, km 35+900 m, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a altor 3, în următoarele împrejurări:

Citește și: „Fata aveai impresia că doarme, dar nu a fost așa”. Declarațiile unui martor la accidentul din Tulcea care a dus la moartea tuturor celor aflați mașină

Din primele cercetări s-a stabilit că pe un sector de drum fără iluminat public stradal, un pieton în vârstă de 58 de ani, din Bocșa, care nu purta îmbrăcăminte cu

elemente fluorescent-reflectorizante, ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism care circula din direcția Caransebeș către Reșița, al cărui conducător, un bărbat de 35 de ani, din Reșița, după impact, ar fi virat brusc stânga, pătrunzând pe sensul opus unde ar fi intrat in coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 51 de ani, din Reșița. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului și rănirea altor 3 persoane, conducătorul auto de 51 de ani și 2 pasageri din același autoturism, toți 3 fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. În
acest moment se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul rutier este restricționat până la finalizarea cercetării. Se circulă dirijat pe un sens , au declarat polițiștii din Reșița.

În acest caz, oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la o asemenea tragedie.