Simina Loica, mămică pentru a doua oară? Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” și-a luat fanii prin surprindere: "Tot cezariană aleg"

Autor: Marina Ionescu

Simina Loica, mămică pentru a doua oară?

Sursa: Instagram Simina Loica

Simina Loica este însărcinată? Bruneta și-a luat prin surprindere fanii.

Simina Loica, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a făcut declarații surprinzătoare pe contul său de Instagram, după ce a fost întrebată despre prima sarcină. Iată ce a declarat fosta iubită a lui Alex Zănoagă.

Citește și: Exclusiv! Simina Loica, implicată într-un accident de mașină: "Am ieșit de pe străduță și am lovit roată în roată cu cineva"

Simina Loica, mămică pentru a doua oară? Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” și-a luat fanii prin surprindere: "Tot cezariană aleg"

Povestea de dragoste dintre Simina Loica și Alex Zănoagă nu a durat mult, chiar dacă cei doi au un copil împreună. Astfel, bruneta și-a găsit fericirea în brațele lui Alexandru Bobicioiu. Chiar dacă are un băiețel din prima relație, fosta concurentă de la Puterea dragostei nu spune "nu" unei noi sarcini. 

Până în acest moment, Simina nu a confirmat că este însărcinată, dar a făcut câteva dezvăluiri în cazul în care ar rămâne din nou însărcinată.

Citește și: Exclusiv! Mama Siminei Loica recunoaște că fiica ei și Alex Bobicioiu ar trebuie să fie mai înțelegători unul cu celălalt: "Mi-aș dori să fie mai fericiți!" Ce se intampla intre cei doi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, pe pagina sa de Instagram, unul dintre fanii ei a avut o curiozitate legată de prima și singura sarcină a vedetei. Una dintre urmăritoarele brunetei a susținut că este însărcinată și urmează să nască, însă are temeri în privința aceasta.

" Sunt pe cale să nasc prin cezariană și mi-e frică. A fost ușor?", a fost mesajul pe care Simina Loica l-a primit pe pagina de Instagram.

Simina nu a ezitat să îi ofere acesteia un răspuns:" Pentru mine da. Și la următorul bebe tot cezariană aleg."

De ce a divorțat Alex Zănoagă de Simina Loica

Alex Zănoagă și Simina Loica au decis în urmă cu câteva luni să pună capăt relației și să își oficializeze despărțirea. Divorțul s-a oficializat la judecătorie, decizie care a fost luată în primă instanță de Simina Loica, din declarațiile acesteia.

Citește și: Simina Loica încă ține legătura cu fostul soț, Alex Zănoagă, în ciuda geloziei lui Bobicioiu. Ce spune bruneta despre legătura pe care o are cu fostul partener de viață

" Am ales să fac prin judecătorie (nr. divorțul) pentru că așa am crezut că este cel mai bine, având în vedere că avem un copil. Așa știu sigur că cineva știe să ne potolească dacă unul dintre noi exagerează, sau dacă eu am mai multă dreptate și mai mult drept de a sta cu copilul.

Dacă mergeam la notar, mergeam cu ce vorbeam de acasă și semnam. Dar așa știu că nu facem de capul nostru sau că unul își pune ambiții. Mai ales că Alex și muncește. Și am zis că cel mai bine este să stea cu băiatul atunci când poate, nu că vrea să facă ambiție.", a declarat Suimina Loica, în trecut, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Taguri: