5 moduri în care poți să folosești Google. Îți vei impresiona prietenii

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 02 nov 2023, 06:35

5 moduri în care poți să folosești Google

Sursa: Unsplash

Google este o platformă de căutare pe care românii o folosesc cel mai des, însă iată câteva moduri în care să folosești platforma la care nu te așteptai.

Google este o platformă folosită de foarte multe persoane, însă există și unele moduri de folosire pe care nu toți oamenii știu să le folosească, iar acestea sunt doar câteva.

Citește și: 10 Obiective Importante ale Unei Campanii PPC Pentru ROI Maxim

Moduri în care poți să folosești Google

Dacă vreți să vă impresionați prietenii sau să știți să folosiți cât mai bine Google, puteți începe să faceți căutări avansate, în loc de căutări normale.

Acestea vor fi mult mai exacte, bazate pe dorințele voastre. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați de rotiță, după care pe ,,căutare avansată”, după care se va deschide o pagină nouă unde veți putea găsi toate câmpurile necesare unei căutări cât mai exacte, mai exact cuvintele cheie, limba, regiunea, domeniul și multe altele.

Dacă vreți să vedeți doar cele mai noi știri legate de un anumit subiect, puteți să accesați pictograma pe care scrie ,,instrumente”.

Acolo se va deschide o listă cu diferite perioade de timp, iar voi o accesați pe cea potrivită pentru dorințele voastre.

Google pune la dispoziție și o mulțime de jocuri pe care puteți să le încercați alături de prietenii, Pac-Man, jocuri de cărți, Minesweeper și Snake.

Bineînțeles că Google poate să realizeze calcule, să ne arate care este ora în diferite locuri ale lumii, cum este vremea, cursul valutar, dar și conversii valutare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă vreți să fiți la curent cu un anumit subiect, puteți să vă puneți o alertă Google.

Apare o fereastră nouă în care trebuie să alegeți subiectul de care sunteți interesant, dar și de câte ori vreți să fiți notificați, în ce limbă să primiți notificarea și multe altele.

Citește și: Optimizare SEO: Care sunt criteriile și lungimea medie a unui text off-page?

Cât valorează Google în 2023

În anul 2023, valoarea companiei Google este de 281,4 miliarde de dolari, poziționându-se pe locul trei al topului celor mai valoroase branduri din lume.

Pe primul loc se află brandul Amazon, cu o valoare de 299,3 miliarde de dolari, înregistrând o scădere cu 15% în acest an, de la incredibilă sumă de a 350,3 miliarde de dolari.

„În acest moment, nu există niciun fel de tendință de creștere a prețurilor. Mărcile de tehnologie din întreaga lume au pierdut o valoare semnificativă ca răspuns la schimbarea modelelor de cerere. Inflația a afectat mărcile din multe sectoare, dar pe măsură ce obiceiurile de consum revin parțial la tiparele de dinaintea pandemiei, cererea pentru serviciile mărcilor de tehnologie a fost afectată în mod deosebit.

În plus, lanțurile de aprovizionare perturbate, lipsa forței de muncă și obstacolele mai mari în calea finanțării și-au lăsat amprenta”, a spus David Haigh, președintele și directorul executiv al Brand Finance, cei ce au realizat acest top.

Citește și: ChatGPT- Care sunt limitarile robotului? Este mai bun decat Google?

Surse: pcmag.com, economedia.ro

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.