Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, strigăt disperat de ajutor pentru locuitorii din orașul lui natal, Adana! Celebrul actor are multe rude si prieteni în cea mai afectată zonă de cutremurele devastatoare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 10:58
video Foto(4)

Caner Cindoruk încearcă din răsputeri să își ajute rudele și prietenii din orașul lui natal, Adana, grav afectat de teribilele cutremure! Iată ce mesaj a lansat renumitul actor pe contul lui de socializare!

Caner Cindoruk se numără printre cei mai talentați și mai bine cotați actori ai momentului în Turcia. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, carismaticul actor a fascinat publicul cu talentul sau desăvârșit în multe producții de excepție, care i-au adus mari succese l-au propulsat în top. Îndrăgitul actor este renumit și pentru gesturile sale caritabile și spiritul lui altruist, astfel că nu a putut să rămână indiferent nici în prezent când orașul lui natal a fost grav afectat de cumplitele cutremure, care au cauzat multe victime și pagube materiale uriașe.

Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, strigăt disperat de ajutor pentru locuitorii din orașul lui natal, Adana

Celebrul actor Caner Cindoruk s-a născut în anul 1980, în orașul Adana, unde a copilărit și a studiat cu mari sacrificii pentru a deveni omul de succes de astăzi. După absolvirea liceului, Caner s-a zbătut enorm pentru a fi admis la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Cucurova, din Adana, pe care a încheiat-o cu brio, devenind un actor cu drepturi depline.

La scurt timp a debutat pe scena Teatrului de Stat din Adana, acolo unde a fost rapid remarcat și apreciat de o marile case de producție din Turcia, ajungând să joace în seriale și filme artistice de excepție.

De curând, Caner Cindoruk își anunțaseră fanii din mediul virtual că a reluat filmările alături de echipa lui pentru noul serial, Exilul albastru, la care lucrează încă de la finalul anului trecut.

Însă după producerea teribilelor cutremure, tocmai în zona lui natală, celebrul actor a decis să întindă o mâna de ajutor locuitorilor aflați la grea încercare. Caner Cindoruk a îndemnat pe toți cei care pot și își doresc să întindă o mâna de ajutor oamenilor care au rămas pe drumuri sau și-au pierdut rudele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Avem nevoie de generator, avem nevoie de lumină! Foarte urgent!”, a transmis o cunoștință a actorului în mediul online.

Printre mesajele transmise de renumitul actor se numără și câteva imagini însoțite de scurte comentarii lansate cunoștințe ale acestuia din Adana, care au nevoie de ajutor.

„Școala Mehmet Meryem Kayhan din Adana are nevoie urgent de paturi, sunt adăpostiți acolo mulți bătrâni și copii!”, a

scris o prietenă a celebrului Cane Cindoruk.