”Se face un an și jumătate” Roxana Vancea, hotărâtă să-și reia activitatea profesională. Vedeta a mărturisit ce îi lipsește cel mai mult de când a devenit mamă

Autor: Madalina Maftei

„Abia aștept să mă întorc la muncă”

Sursa: Instagram Roxana Vancea

Roxana Vancea este mai hotărâtă ca niciodată să-și reia activitatea profesională și să revină în sala de forță. Ce planuri are tânăra, mai ales că este mama a doi copii?

Viața Roxanei Vancea s-a schimbat radical după ce l-a cunoscut pe Dragoș. Din șatena focoasă și singură, vedeta a devenit femeie de casă și mamă a doi copii. Tânăra este mai împlinită ca niciodată cu viața pe care o trăiește, iar rolul de mamă i se potrivește de minune.

Roxana Vancea vrea să-și reia activitatea profesională

Momentan, Roxana Vancea este mamă cu normă întreagă, se ocupă exclusiv de cei doi copii.

Deși este fericită și se simte norocoasă pentru familia pe care o are, fost asistentă Tv nu este pe deplin împlinită, ceva îi lipsește, și anume, viața profesională.

Nu, nu este vorba de cariera din televiziune, ci de cea sportivă.

Citește și: Roxana Vancea, trucuri pentru a stimula lactația! Ce dietă ține vedeta după naștere: ”Am scos foarte multe alimente”

Este bine cunoscut faptul că după retragerea din lumina reflectoarelor s-a reprofilat și s-a axat pe domeniul sportiv, căpătând astfel și o cu totul altă imagine. 

Vedetei îi lipsește nespus timpul petrecut în sala de sport îi este ei dor de antrenamentele de odinioară și de programul pe care și-l făcuse pentru a ajuta și alte fete să obțină o siluetă de vis.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă, subliniază că, mai are timp de petrecut cu cei doi copii până să se întoarcă la vechiul program.

„Abia aștept să mă întorc la muncă. Îmi este dor, aproape se face un an și jumătate de când nu am mai fost la muncă și nu le-am mai antrenat pe fete. Deocamdată sunt în creștere copil și trebuie să aștept doi ani ca să mă pot reîntoarce la muncă și sincer nici nu mă grăbesc pentru că nu vreau să pierd nimic din ce face cel mic pentru prima dată.

Nu mă grăbesc, dar îmi e și dor în același timp, adică mi-e dor să ies din rutina aceasta de fiecare zi”, a spus Roxana Vancea, la un post de televiziune.  

Citește și: Roxana Vancea, de urgență la spital cu fiul ei! Ce probleme de sănătate are micuțul Zian: ”Am fost internată cu el”

 

 

 

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.