„M-a scos la pensie, ea fiind directoare de zece ani”. Ce spune Florin Zamfirescu despre decizia Dorinei Lazăr de a-l concedia

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 nov 2023, 05:05

Ce spune Florin Zamfirescu despre decizia Dorinei Lazăr de a-i întrerupe contractul de muncă

Sursa: Captură KANAL D

Florin Zamfirescu, unul dintre cei mai mari actori ai României, a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Invitat în ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentată de Denise Rifai și difuzată exclusiv pe Kanal D, unul dintre marii actori ai României, Florin Zamfirescu, a făcut mărturisiri, revoltat, la adresa Dorinei Lazăr, directoarea Teatrului „Odeon”.

Florin Zamfirescu, despre decizia Dorinei Lazăr de a-l concedia

Florin Zamfirescu este unul dintre actorii de aur ai României, un titan al teatrului românesc apreciați de oamenii din întreaga țară.

Invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a povestit, în exclusivitate, ce simte față de decizia pe care a luat-o Dorina Lazăr, și anume aceea de a-i întrerupe contractul fix în ziua în care a împlinit 65 de ani. 

„Sunteți o persoană conflictuală?”, este întrebarea cu numărul 38, pe care Denise Rifai i-a adresat-o lui Florin Zamfirescu. 

Citește și: Florin Zamfirescu sare în apărarea lui George Burcea! Ce spune celebrul actor despre derapajul colegului de breaslă din mediul online

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Eu sunt perplex de ce aflu despre Dorina Lazăr. O parteneră de viață care, odată ce a ajuns directoare, că am fost și eu director al teatrului când ea nu era directoare și am pus spectacole pentru ea, că trebuia să joace doamna Lazăr. Mie ea, cu puțin timp înainte, mi-a spus: Florin, ești cel mai important actor al teatrului, trebuie să facem ceva. După care primesc un telefon, în mașină, de la secretariat: Alo, să veniți să vă luați plicul, vi s-a întrerupt contractul pentru că ați împlinit 65 de ani.

Nu cu trei luni înainte! Atunci mi s-a întrerupt. Și am zis: Poftim? Bine, dar Dorina unde e? Nu e aici (n.r.: i-au spus cei de la secretariat). Dar vreau să vorbesc cu ea!”, a povestit Florin Zamfirescu, despre momentul în care a fost anunțat că i-a fost întrerupt contractul din cauza faptului că împlinise vârsta de 65 de ani.

Florin Zamfirescu: „M-a scos la pensie, ea fiind directoare de zece ani”

Florin Zamfirescu și-a arătat revoltarea față de decizia Dorinei Lazăr de a-l „scoate cu forța” la pensie prin întreruperea contractului de muncă, fiind șocat de decizia actriței deoarece, în trecut, dânsul o ajutase și o considera „o parteneră de viață”.

Citește și: Florin Zamfirescu: o carieră de succes. La 6 ani a luat primul premiu pentru recitator

„M-a scos la pensie, ea fiind directoare de zece ani, pensionară, și cu zece ani mai mare ca mine, mai în vârstă, și acum ea este încă directoare! Acum, în 2023! Țara asta e cu fundul în sus. Țara! Atât pot să comentez”, a declarat Florin Zamfirescu.