Renumitii Melisa Asli Pamuk și Cagri Citanak au trecut prin momente de groaza! Cei doi actori au lansat strigăte disperate de ajutor pe rețelele de socializare, deoarece rudele lor au fost prinse sub dărâmături, după cutremurele din Turcia!

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 12 nov 2023, 03:20

Melisa Asli Pamuk și Cagri Citanak au trecut prin momente de groaza

Sursa: Facebook Melisa ASLI pamuk fans/ Facebook Çağrı Çitanak

Cutremurele din Turcia și Siria lasă în doliu milioane de oameni, aproximativ 28.000 de persoane fiind decedate în urma incidentului.

Oamenii de pe întreg globul se mobilizează pe rețelele de socializare pentru a le oferi ajutorul necesare celor afectați de acest dezastru natural ce a avut loc în Turcia și Siria.

Citește și: Presupusele imagini cu Cansu Dere, protagonista serialului Infidelul, după ce s-a zvonit că ar fi dispărut în urma cutremurelor din Turcia! Care ar fi, de fapt, motivul pentru care actrița nu a mai fost activă pe contul ei socializare în ultimele zile!

Melisa Asli Pamuk a lansat strigăte de ajutor pentru bunica și mătușa ei

Melisa Asli Pamuk a apovestit cum a simțit momente absolut terifiante atunci când a aflat că bunica și mătușa ei au rămas blocate sub dărâmăturile blocurilor ce au căzut peste ele. După ce a trecut mai mult timp, actrița a putut să respire ușurată după ce a aflat că cele două au reușit să fie salvate.

„Bunica mea nu poate merge, este bolnavă... Ea și mătușa mea sunt prinse în clădire. Nu știm care este starea lor acum.”, iar pentru a își liniști admiratorii ce erau îngrijorați pentru starea celor două, actrița a mai continuat cu o altă postare pe rețelele de socializare în care le spunea fanilor că femeile sunt bine. „Bunica mea și mătușa mea au supraviețuit. Slavă domnului. Dumnezeu

să ne ajute țara…”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Celebrul İbrahim Çelikkol a mers în zona dezastrului din Turcia, pentru a ajuta victimele prinse sub ruine după cutremurele devastatoare! Îndrăgitul actor a trăit și el același infern după seismul din 1999! „Am pierdut multe rude și prieteni”

Cagri Citanak a lansat strigăte de ajutor pentru mama lui

Un alt actor cunoscut a trecut prin clipe de groază după cutremurul din Turcia de 7,8 grade, Cagri Citanak a scris pe rețelele sociale momentele înspăimântătoare prin care a trecut. Mama acestuia se afla sub rămășițele blocului în care locuia, iar bărbatul a făcut apel la Ministerul de Interne și la Președinția Turciei pentru Dezastre și Situații de Urgență pentru a îi salva mama, iar fanii săi nu au întârziat să îl susțină.

„Clădirea Blocul A/3, care a fost demolată în strada Hatay/ Antakya/ Sümerler Mahallesi Harbiye, este apartamentul în care m-am născut și am crescut. Mama mea a fost acolo! Această clădire este cea mai înaltă și, în mod natural, cea mai populată clădire. Vă rugăm să contactați și să ajutați pentru ca mai mulți oameni să poată fi salvați”, a scris actorul pe o rețea de socializare.

Citește și: Veste tragică din Turcia! Actorul Çağdaş Çankaya și soția lui, faimoasa muziciană Zilan Tigris, au murit sub dărâmături, în dezastrul provocat de cutremurele puternice din Turcia!

Surse: Facebook Melisa ASLI pamuk fans/ Facebook Çağrı Çitanaktelemagazyn.pl, siasat.com