LIVE UPDATE Ziua 356 de război în Ucraina: Armata rusă a bombardat puternic orașul Bahmut. Civilii care vor să părăsească orașul trebuie să o facă printre focurile de armă

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 feb 2023, 10:45

Mai multe mine ar putea pluti în apropiere de portul din Odesa

Sursa: facebook

În a 356-a zi de război, sirenele de raid aerian s-au auzit în toată regiunea de sud a Ucrainei, în timp ce secretarul general al NATO a confirmat informația conform căreia Rusia a început ofensiva în Ucraina.

UPDATE ORA 10:00. Rusia întărește relațiile cu Iranul, țara de la care cumpără armament

Direcția ucraineană principală de informații militare susține că a interceptat discuția a doi operatori de drone Shaded. Mai mulți bloggeri ruși susțin că, în Rusia, ajung diferite transporturi armate prin intermediul unor avioane de marfă deși Rusia nu a recunoscut niciodată că a folosit, pe frontul din Ucraina, armament iranian.

UPDATE ORA 09:00. Mai multe mine ar putea pluti în apropiere de portul din Odesa

Portul din Odesa a fost avertizat că este posibil ca mai multe mine să plutească în apropierea sa, de-a lungul coastei, ba chiar să ajungă pe țărm. Rusia și Ucraina s-au învinovățit reiproc de utilizarea minelor de război.

Citește și: Zelenskyy încearcă să aduca Ucraina la ea acasă în UE!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Din luna martie a anului trecut, Rusia a continuat să folosească minele navale ca armă neghidată împotriva Ucrainei", a transmis Serghei Bratciuk, purtător de cuvânt al administrației militare din Odesa.

UPDATE ORA 08:00. Regiunea Sumî a fost supusă unor noi bombardamente

Opt localități ale regiunii Sumî au fost bombardate de către ruși, unde s-au auzit aproximativ 100 de explozii, conform Administrației militare regionale din Sumî.

Citește și: Rachetele rusești au traversat spațiul aerian al Moldovei și României

În tot acest timp, rușii din regiunea Donețk suferă pierderi uriașe, dar grupul WAGNER a înregistrat noi reușite în jurul nordului orașului Bahmut, conform Ministerului britanic al Apărării.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.