Frații Eren sunt în pericol de moarte! Șengul pune otravă în plăcintele copiilor: ”Ce ai mai făcut, blestemato”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 feb 2023, 13:40

”S-a întâmplat ceva cu copiii! Chemați o ambulanță! Faceți ceva!”.

Sursa: Captură KANAL D

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Momente pline de suspans și neprevăzut se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D. Frații Eren trec prin clipe de groază, după ce Șengul pun insecticid în plăcinte. Copiii ajung în stare gravă la spital.

Akif este pus în fața unei situații fără precedent

Șengul vrea să-i vină de hac soțului său și se decide să pună insecticid în plăcintă, însă nu a luat în considerare că Omer și Emel vor mânca.

Copiii ajung în stare gravă la spital.

”S-a întâmplat ceva cu copiii! Chemați o ambulanță! Faceți ceva!”.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, gest de mărinimie, pentru locuitorii din zonele grav afectate de cutremurele devastatoare din Turcia! Celebrul actor Celil Nalçakan s-a implicat trup și suflet în campania de ajutorare!

La spital, Șengul zice că dintr-o greșeală a pus insecticid în plăcintă.

Copiii primesc îngrijiri medicale și sunt bine. Gonul nu depune plângere dar Șengul este arestată.

”Ce ai mai făcut, blestemato?”.

Akif este pus în fața unei situații fără precedent, chiar înainte de nunta cu Suzan. Acesta face cunoștință cu noua sa asociată. Se pare că Berk i-a copt-o de această dată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fosta lui soție va fi mai prezentă ca niciodată în viața lui, fiind noua asistentă a asociatei sale.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, trece prin momente dramatice! Renumitul actor Celil Nalçakan și-a făcut apariția în mediul online cu o perfuzie la mână! „Nu pot ieși din casă”

Akif se pregătește de nunta cu Suzan, însă ce va urma îl va scoate din minți.

Suzan îi invită pe Omer și pe surorile lui să locuiască cu ei dar ei refuză.

Ogulcan lucrează ca curier la un local. Emir și Tolga îi fură motocicleta și o duc pe un șantier dar îi promit că i-o vor returna dacă îi ajută să-i facă o farsă lui Omer. 

La nunta lui Akif și Suzan, Nebahat a aranjat ca cineva să pună pe video proiector fotografii cu ea și Akif dar și o filmare cu Akif făcându-i declarații de dragoste și spunând că Suzan este o femeie de gheață și neatrăgătoare.