Radu și Adelina de la „Puterea Dragostei” urmează să fie părinți! Foștii concurenți au dezvăluit sexul bebelușului

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 feb 2023, 23:07

Foștii concurenți au dezvăluit sexul bebelușului

Sursa: Instagram Dragne Radu

Radu și Adelina, câștigătorii sezonului 4 al emisiunii „Puterea Dragostei”, urmează să fie părinți! Ce va fi, băiețel sau fetiță?

Radu și Adelina sunt câștigătorii sezonului 4 al emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei”, difuzată la Kanal D, și sunt împreună de mai bine de un an. Cei doi au rezistat și au demonstrat că sunt un cuplu puternic, în ciuda celor care credeau că relația lor nu va dura prea mult.

Radu și Adelina de la „Puterea Dragostei” urmează să fie părinți

Radu și Adelina au o relație frumoasă de dragoste de peste un an, iar din rodul iubirii lor a rezultat o sarcină.

Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” urmează să fie părinți!

Citește și: Exclusiv! Cum vrea Radu Dragne să o ceară de soție pe Adelina. Alina, prietena cea mai bună a fostei concurente îl ajută să își puna în aplicare planul

Cu câteva ore în urmă, Radu și Adelina au anunțat care este sexul bebelușului lor. Cu ocazia petrecerii de gender reveal (n.r.:

dezvăluirea sexului), atât foștii câștigători ai emisiunii „Puterea Dragostei” cât și prietenii și rudele apropiate au apărut într-un videoclip în care spuneau ce și-ar dori să fie bebelușul: fetiță sau băiețel.

Adelina a spus că își dorește fetiță, Radu a spus că-și dorește ca bebelușul să fie băiețel. Ulterior, voturile au fost 4-3 pentru „fetiță”, astfel că trei persoane cred că Adelina va naște un băiețel, iar patru cred că va naște o fetiță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ce sacrificii au făcut Adelina și Radu, câștigătorii Puterea Dragostei sezonul 4 pentru a putea fi împreună. Nimeni nu le-a dat vreo șansă

Momentul dezvăluirii sexului bebelușului a venit cu baloane și confetti! Adelina și Radu au spart un balon negru, umplut cu confetti de culoare roz, semn că bebelușul va fi fetiță! Toată lumea, în jurul lor, se bucură, iar cei doi îndrăgostiți se iau în brațe, fericiți de faptul că urmează să aibă încă o domnișoară în familie.

@dragneradu1 Gues who? 😂❤️ #moments #baby #babyshower #putereadragostei #thanks #god #fyp #fy #fypシ ♬ sunet original- Dragne Radu

Motivul pentru care Radu și Adelina au fost despărțiți

Deși acum lucrurile stau bine între ei și urmează să formeze o familie, Radu și Adelina au trecut și prin momente mai puțin frumoase. Cu ceva timp în urmă, Radu a decis să se despartă pentru puțin timp de Adelina, din cauza unei reacții impulsive. 

„Am promis că o voi cere de soție la televizor.

O facem pentru susținătorii noștri, e de datoria mea să știe și ei și să se bucure pentru noi. Eu am mai împărtășit și momente mai puțin plăcute. A fost o mini despărțire. Mulți ar fi dorit să povestesc. Am spus și pe story că ne-am despărțit.

A fost o supărare, o decizie negândită a mea. Eu sunt mai vulcanic. Eu iau o decizie nu la fel de bună pentru noi. Ce s-a întâmplat atunci rămâne istorie, mă bucur că am discutat și că am rezolvat problema. Eu eram așa mai pierdut, mulți spuneau că ai înșelat, te-a înșelat... dacă era atât de grav, nu mai eram împreună. Când eram în direct, parcă așteptau să o vorbesc de rău. Au fost discuții că nu îmi mai venea să intru pe live, multe abureli, multe chestii spuse aiurea”, a declarat, la acea vreme, Radu.