EXCLUSIV! Radu Dragne și Adelina au dezvăluit cine le va boteza copilul, la scurt timp după ce au anunțat sexul bebelușului: ”Știu că o să iasă o grămada de discuții” Cristina Mihaela Dorobanțu, invitat de onoare la marele eveniment

Autor: Madalina Maftei

”Încă o veste pe care mulți nu se așteptau să o primească, domnișoara Cristina va fi nașa copilului nostru”

Sursa: Instagram

Radu și Adelina, finaliștii de la ”Puterea Dragostei”, sunt în culmea fericirii. În curând vor deveni părinți pentru prima dată.

Încă de la început, relația lui Radu cu Adelina a fost cu năbădăi. Câștigătorii ultimului sezon ”Puterea Dragostei” nu au garantat nicio secundă că vor rămâne împreună, motiv pentru care nici oamenii nu au sperat că cei doi vor ajunge să formeze o familie. După ce au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată, cei doi au dezvăluit și cine le va boteza fetița.

Cristina Mihaela Dorobanțu va fi nașa de botez a fetiței!

Radu Dragne și Adelina s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”, competiție pe care au și câștigat-o. Deși oamenii n-au crezut în relația lor, ei bine, iată că povestea lor continuă și astăzi, ba mai mult, vor deveni în curând o familie, căci rodul iubirii lor este pe drum.

Radu a cerut-o pe Adelina în căsătorie în cadrul emisiunii ”Online story”, moderată de Cornelia Ionescu.

Cei doi au mărturisit că fără ajutorul Cristinei Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la acea vreme a emisiunii, care a încercat tot timpul să-i țină împreună, nu ar mai fi fost astăzi în această formulă.

Citește și: Radu și Adelina de la „Puterea Dragostei” urmează să fie părinți! Foștii concurenți au dezvăluit sexul bebelușului

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu și Adelina s-au gândit la toate detaliile. În exclusivitate au dezvăluit că cea care le va boteza copilul este chiar Cristina Mihaela Dorobanțu, care a primit vestea cu multă încântare.

”Încă o veste pe care mulți nu se așteptau să o primească, domnișoara Cristina va fi nașa copilului nostru. Știu că o să iasă o grămada de discuții. De când eram în emisiune mi se spunea că sunt preferatul domnișoarei Cristina(...)

Am rămas în relații bune, mereu m-am înțeles bine cu ea, și în emisiune, am respectat-o și o respect în continuare, atât eu, cât și Adelina. I-am propus dacă vrea să fie nașa noastră...și s-a bucurat enorm. Datorită domnișoarei Cristina suntem ce suntem, ea ne-a unit pe noi, fără ea, probabil, n-am fi fost împreună”, a dezvăluit Radu Dragne, pentru Wownews.

Citește și: Exclusiv! Cum vrea Radu Dragne să o ceară de soție pe Adelina. Alina, prietena cea mai bună a fostei concurente îl ajută să își puna în aplicare planul