A murit Raquel Welch, actrița din „Blonda de la drept”, la 82 de ani. Care a fost motivul decesului

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 nov 2023, 04:40

Care a fost motivul decesului

Sursa: Twitter @mitchellvii/@enews

Raquel Welch, care a fost o actriță de succes cât și un sex-simbol internațional, a murit la 81 de ani.

Potrivit membrilor familiei, Raquel Welch a decedat în această dimineață, din cauza unei boli, potrivit TMZ.

A murit actrița Raquel Welch la 82 de ani

Raquel Welch a devenit faimoasă pentru rolurile sale de succes din „Fantastic Voyage” și „One Million Years B.C.”. Ambele producții au avut premiera  în anul 1966.

Citește și: Veste tragică din Turcia! Actorul Çağdaş Çankaya și soția lui, faimoasa muziciană Zilan Tigris, au murit sub dărâmături, în dezastrul provocat de cutremurele puternice din Turcia!

Actrița a avut doar câteva replici în „One Million Years B.C.”, dar ținuta ei, formată dintr-un bikini simplu și sumar din piele de căprioară, a fost cea care a catapultat-o la statutul de sex-simbol internațional.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reputația lui Raquel Welch a explodat și a fost una dintre cele mai căutate vedete feminine în anii '60- '70, reușind să câștige o mulțime de premii, inclusiv un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță de film într-un musical sau comedie pentru rolul ei din 1974 în filmul „Cei trei mușchetari”.

Citește și: Renumitii Melisa Asli Pamuk și Cagri Citanak au trecut prin momente de groaza! Cei doi actori au lansat strigăte disperate de ajutor pe rețelele de socializare, deoarece rudele lor au fost prinse sub dărâmături, după cutremurele din Turcia!

Raquel Welch a fost numită una dintre cele mai sexy 100 de vedete din istoria filmului într-un număr al revistei Empire din 1995 și a fost poziționată pe locul trei în topul Playboy al celor mai sexy 100 de vedete ale secolului 20.

Pe lângă asta, actrița a apărut în emisiunea „The Cher Show” în 1975 și a cântat „I'm a Woman” cu Cher.

Raquel Welch a fost căsătorită de patru ori și avea doi copii

Regretata actriță a fost căsătorită de patru ori de-a lungul vieții cu James Welch (1959-1964), Patrick Curtis (1967-1972), Andre Weinfeld (1980-1990) și Richard Palmer (1999-2004) și a avut doi copii, Tahnee și Damon Welch.

Raquel Welch s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 82 de ani.