„Să ai o amantă este foarte ușor”. Vlăduța Lupău, reacție tranșantă la adresa bărbaților care joacă la mai multe capete

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 16 feb 2023, 14:03

Vlăduța Lupău consideră că familia este cea mai importantă, iar toate șiretlicurile făcute fie de partener, fie de parteneră trebuie să se încheie

Sursa: Facebook

Vlăduța Lupău este o familistă convinsă, iar cel mai frumos vis al ei s-a împlinit atunci când l-a adus pe lume pe Iair. Ea și Adi Rus, soțul ei, sunt mai fericiți ca niciodată, iar familia pe care și-au întemeiat-o este cea mai importantă pentru ei.

Vlăduța Lupău a lansat o piesă chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe data de 14 februarie, despre relații. De data aceasta, artista a decis să cânte despre partea mai puțin frumoasă a lucrurilor, atunci când unul dintre parteneri are o altă relație în paralel.

Vlăduța Lupău nu este de acord cu persoanele care înșală

Vlăduța Lupău a ales special această zi, fiind extrem de mulțumită de decizia luată, deoarece a vrut să transmită un mesaj puternic.

Cum este foarte greu, în ziua de astăzi, să ai o relație care să funcționeze așa cum trebuie din toate punctele de vedere, solista a vrut să transmită un mesaj în acest sens.

Vlăduța Lupău consideră că familia este cea mai importantă, iar toate șiretlicurile făcute fie de partener, fie de parteneră trebuie să se încheie mai ales atunci când apare un copil, deoarece, atunci, lucrurile sunt extrem de serioase.

Citește și: Cum a surprins-o Adi Rus pe Vlăduța Lupău de Valentine's Day. Artista a făcut totul public pe contul său de Instagram

„După cum știți, am lansat piesa «Falsitate și păcat » și am încercat în trei minute, cât are cântecul, să exprim cel mai frumos mesaj: familia, ce a unit Dumnezeu, nimeni să nu despartă.

Familia este ceva sfânt, care nu trebuie să fie destrămată de nimic, nici de anturaj, nici de plăcerile vieții, absolut de nimic.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ăsta este mesajul meu, mai ales când ai și copii, atunci trebuie să te gândești că Dumnezeu i-a trimis cu un scop în viața ta și că plăcerile vieții sunt… Voi alegeți ce vreți din mesajul piesei, este o piesă altceva.

Din păcate, nu știu, să ai un amant sau o amantă este foarte ușor, presupune o îndrăgosteală de moment, că, după, îți pare rău și regreți, dar e prea târziu”, a povestit Vlăduța Lupău în mediul online.

Vlăduța Lupău, aspru criticată de către fanii ei

Vlăduța Lupău a decis să vândă o parte din hainele pe care nu le mai poartă, dar acest lucru nu a fost deloc pe planul fanilor.

Multe persoane i-au reproșat că ar trebui să le doneze și nu să le vândă, deoarece face foarte mulți bani de pe urma concertelor și nu se simte lipsa acestor bani în portofelul ei, dacă ar dona unele haine.

Citește și: Recunoști copilul din imagine? Acum este foarte cunoscut în showbiz-ul românesc, iar soția sa este o celebră cântăreață

Replicile internauților nu au rămas fără replică, iar artista a declarat că unele haine sunt scumpe și nu vrea să le doneze, deoarece și ea a muncit pentru banii cu care le-a cumpărat și unele persoane fie nu ar aprecia gestul respectiv, fie nu ar avea unde să poarte hainele pe care le-ar dona.