LIVE UPDATE Ziua 359 de război în Ucraina: Președintele Chinei va ține un discurs de pace în ziua în care se va împlini un an de la începutul războiului

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 feb 2023, 13:10

Israel și Rusia și-ar coordona loviturile asupra unor presupuse ținte iraniene de pe teritoriul Siriei

Sursa: Facebook

În a 359-a zi de război, liderii militari din întreaga lume se întâlnesc în Germania, iar oficialii ucraineni vor lua cuvântul în cadrul conferinței despre securitate, pe măsură ce Rusia își continuă contraofensiva.

UPDATE ORA 12:30. Președintele Chinei va ține un discurs de pace în ziua în care se va împlini un an de la începutul războiului

Ministrul Antonio Tajani a anunțat că, pe data de 24 februarie, președintele chinez, Xi Jinping, va ține un discurs de pace. De la începutul războiului, președintele chinez și cel rus au avut mai multe întrevederi, iar mai multe țări cer Chinei să pună presiune pe Vladimir Putin, pentru a încheia războiul.

UPDATE ORA 11:00. Statele Unite ale Americii vor ca Peninsula Crimeea să fie demilitarizată

Statele Unite ale Americii sunt de părere că Peninsula Crimeea ar trebui să fie demilitarizată și au declarat că vor susține atacurile Ucrainei asupra unor ținte militare de pe peninsulă, susține Victoria Nuland, subsecretarul se stat al Americii.

În anul 2014, Rusia a anexat ilegal Peninsula.

Citește și: Scholz apără decizia de a trimite tancuri de luptă în Ucraina!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

UPDATE ORA 09:30. Atacurile rușilor au omorât mai mulți civili

Armata rusă a continuat să bombardeze regiunile ucrainene. În ultimele 24 de ore, nouă persoane au murit și 24 au fost rănite, în șapte regiuni.

Conform Statului Major General al Forțelor Armate ucrainene, armata invadatoare a lansat 24 de atacuri aeriene și mai bine de 50 de atacuri cu sisteme de salve de rachete.

UPDATE ORA 08:00. Ministrul de Externe al Israelului a făcut prima vizită la Kiev

Eli Cohen, ministrul de Externe al Israelului, a ajuns la Kiev, fiind prima vizită în Ucraina de acest fel de la începutul războiului, pe data de 24 februarie 2022.

Citește și: Mai multe țări cer excluderea Rusiei de la Jocurile Olimpice!

Israel și Rusia și-ar coordona loviturile asupra unor presupuse ținte iraniene de pe teritoriul Siriei. Israel nu a promis niciodată, în mod direct, că va furniza arme Ucrainei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.