”Ai da tot ce ai pentru sănătatea copilului tău” Fiica Adelinei Pestrițu se confruntă cu probleme de sănătate. Micuța Zeny este internată în spital: ”De la extaz la agonie în mai puțin de o secundă”

Autor: Madalina Maftei

”A fost o săptămână grea pentru noi”

Sursa: Instagram Adelina Pestritu

Momente dificile pentru Adeline Pestrițu, fiica ei, Zeny, se confruntă cu probleme de sănătate și este internată în spital. Vedeta este extrem de îngrijorată pentru starea ei de sănătate.

În ultimele zile, Adelina Pestrițu a fost absentă din social media, ceea ce nu-i stă deloc în fire. Este bine cunoscut faptul că vedeta este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu toate noutățile din viața ei. Se pare că vedeta trece printr-o perioadă delicată, fiica ei, Zenaida, se confruntă cu grave probleme de sănătate și este internată în spital.

Adelina Pestrițu, despre perioada dificilă pe care o traversează

În urmă cu puțin timp, Adelina Pestrițu le-a împărtășit fanilor săi motivul pentru care a fost absentă în ultimele zile, ba mai mult, a precizat că a fost o perioadă foarte grea pentru ea, având probleme cu fiica sa. Zeny se confruntă cu probleme de sănătate, iar cele două au ajuns la spital.

Vedeta le-a transmis un mesaj urmăritorilor săi, care s-au îngrijorat teribil pentru starea  micuței.

Din fericire, micuța Zeny este mai bine și în curând va fi externată, greul a trecut, iar mama sa este mult mai liniștită.

”Când ești părinte ajungi de la extaz la agonie în mai puțin de o secundă și ai da tot ce ai pentru sănătatea copilului tău.

A fost o săptămână grea pentru noi, dar acum totul este stabil. În curând plecăm acasă.”, a transmis Adelina Pestrițu, pe pagina sa de Instagram. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Adelina Pestrițu a spus adevărul despre intervențiile estetice la care apelează periodic. Ce și-a făcut vedeta înainte de ziua ei de naștere: ”Vreau să păcălesc buletinul”

Adelina Pestrițu le mulțumește fanilor pentru susținere

Adelina Pestrițu a traversat o perioadă extrem de dificilă, iar suportul din partea fanilor nu a întârziat să apară. Vedeta le-a mărturisit că le-a citit toate mesajele, chiar dacă nu a apucat să le răspundă, însă a primit gândurile lor bune.

”Vă mulțumesc din suflet pentru gânduri, mesaje și empatie. Chiar dacă am fost absentă, am citit mesajele voastre de susținere și v-am simțit aproape.”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Citește și: Imaginea care a stârnit reacții din partea fanilor! Cum arătau Vlăduța Lupău și Adelina Pestrițu înainte de intervențiile estetice. Cele două sunt de nerecunoscut: ”Mi-am făcut curaj să pun poza asta”