Părul blond este de domeniul trecutului pentru Bianca Drăgușanu?! Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 17 nov 2023, 02:40

„Asta e culoare care cred că mi stă cel mai bine cu ea și așa vreau să mă fac”

Sursa: Instagram Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu este adepta schimbărilor de look și nimic nu o reține atunci când își dorește o schimbare, mai ales când vine vorba de păr.

Fosta vedetă TV este mereu preocupată de felul în care arată, motiv pentru care trece destul de des pragul saloanelor de înfrumusețare, mai mult decât atât, intervențiile estetice sunt și ele parte din rutina ei. Fie că vorbim de schimbări de look sau de intervenții estice, Bianca Drăgușanu este la curent cu toate tendințele în materie de înfrumusețare.

Bianca Drăgușanu a spus ”adio” părului blond?

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu și-a vopsit părul în diferite culori, însă, de o bună perioadă de timp a rămas loială părului blond. Este bine cunoscut faptul că vedetei îi plac schimbările radicale de look, prin urmare, nu ezită să-și ia fanii prin surprindere cu ideile sale.

Una dintre modalitățile prin care Bianca Drăgușanu se poate juca în voie cu look-urile sunt perucile, pe care le folosește atunci când simte nevoia să iasă din tipar.

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâinile medicilor. Vedeta se confruntă cu o alergie severă. Ce reguli trebuie să respecte în următoarea perioadă: ”Trebuie să mă dau cu tot felul de creme”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, diva a postat o serie de fotografii de la o ședință foto cu rochii de mireasă, la care a purtat o perucă într-o nuanță de negru abanos care îi scoate în evidență trăsăturile.

Nu este prima dată când vedeta le dă de înțeles fanilor că vrea să-și schimbe culoarea părului. În urmă cu câteva săptămâni, după ce a descoperit pe Instagram un filtru care schimbă culoarea părului în roz, Bianca și-a exprimat dorința de a-și face această schimbare de look.

„Asta e culoare care cred că mi stă cel mai bine cu ea și așa vreau să mă fac. M-am decis, eu așa vreau să fiu. Voi lansa un nou trend. Costel, ce zici? Așa vreau să fiu până de Crăciun. M-am hotărât, asta este culoarea mea preferată. Sofia o să fie mega super încântată.”,   a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, după ce și-a dat seama că îi stă foarte bine cu părul vopsit roz.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la Teo Show "Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată"