Un bărbat din Statele Unite ale Americii are trei soții și toate îl întrețin financiar. Acesta se consideră un „soț trofeu”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 nov 2023, 03:05

Povestea extrem de neobișnuită a acestuia a ajuns la urechile oamenilor prin intermediul emisiunii ”Seeking Sister Wife”

Sursa: Instagram

Un bărbat din Statele Unite ale Americii ar putea fi invidiat cu mare ușurință de unele persoane, deoarece are trei soții și toate îl întrețin financiar. Acesta este răsfățat cu tot ceea ce își dorește.

Un bărbat din America se bucură de iubire și de susținere necondiționat ă din partea celor trei partenere pe care le are. Niciuna dintre ele nu pare să fie deranjată de statutul pe care îl are, mai ales că apar împreună în toate fotografiile.

Cine este bărbatul din Statele Unite ale Americii care are trei partenere

Nick Davis are 39 de ani și putem spune că este șomer de meserie.

Chiar și așa, bărbatul nu pierde deloc timpul, deoarece trebuie să se împartă între cele trei femei din viața lui: Danielle, Jennifer și April.

Povestea extrem de neobișnuită a acestuia a ajuns la urechile oamenilor prin intermediul emisiunii ”Seeking Sister Wife”. Bărbatul a declarat că este liber profesionist, dar că nu duce lipsă de nimic, deoarece cele trei partenere îi oferă tot ceea ce are nevoie.

April este prima lui soție, pe care a cunoscut-o încă din timpul facultății. Relația lor durează de 15 ani, dar, după zece ani, au decis că mai este loc pentru cineva în familia lor. În acest fel, și-a făcut apariție Jennifer care, inițial, a fost prietenă bună cu prima soție a lui Nick Davis.

Citește și: Nona și Patrick s-au întâlnit în camera roșie pentru a discuta despre problemele apărute în relația lor! Iată ce și-au spus cei doi tineri! „Am niște nelămuriri în privința noastră!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am știu că Nick o va găsi atrăgătoare”, a spus April, sperând ca aceasta să facă parte din povestea lor de iubire. În urmă cu aproximativ un an, Jennifer a născut o fată pe nume Vera. La scurt timp, Danielle a devenit cea de-a treia soție a lui Nick, la vârsta de doar 22 de ani.

Bărbatul este în culmea fericirii

Nick nu se gândește nici măcar o secundă că familia pe care o are nu este ceva de care să te lovești la orice pas, motiv pentru care, susține că „este, pur și simplu, incredibil. Simt că trăiesc un vis devenit realitate”.

Cât despre dorința lui de a sta acasă, în timp ce soțiile lui merg la muncă, acesta are o explicație cel puțin inedită: „Regele nu prea se mișcă mult pe o tablă de șah”.

Cei patru dorm împreună, deoarece lui Nick îi place să fie „ghemuit în mijlocul soțiilor”. Bărbatul a mai declarat că se asigură că soțiile lui sunt bine îngrijite și mulțumite pe toate planurile.

Citește și: Mona Stoian se iubește cu un bărbat mai mare cu 10 ani, după divorțul de Cristian Jitaru: ”Mă iubește așa cum sunt, nebună, sălbatică, tot”

În majoritatea fotografiilor din mediul online, acesta apare alături de două sau de toate soțiile sale și toți par a fi extrem de fericiți. Comentariile din mediul online, pe care cei patru le primesc, sunt în favoarea lor.