VIDEO | Cum a reușit un bătrân din Brăila să plonjeze cu mașina peste un sens giratoriu. A fost nevoie de descarcerare pentru a fi scos din autovehicul

Autor: Lavinia Medrea

A fost nevoie de descarcerare pentru a fi scos din autovehicul

Sursa: Pixabay/Captură YouTube Obiectiv Vocea Brailei - colaj Kanal D

Noaptea trecută, în Brăila, a avut loc un accident neobișnuit. Un bărbat în vârstă de 73 de ani a plonjat cu mașina peste un sens giratoriu.

Un bătrân în vârstă de 73 de ani a reușit să plonjeze peste un sens giratoriu de pe o stradă din Brăila în cursul nopții trecute.

Cum a reușit un bătrân din Brăila să plonjeze cu mașina peste un sens giratoriu

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se poate vedea cum bătrânul intră cu viteză în sensul giratoriu, se ciocnește cu putere de bordură, apoi zboară.

Şoferul mașinii a rămas blocat în autoturism, astfel că a fost necesară intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a-l scoate de acolo. Bărbatul a suferit mai multe răni și a fost dus la spital, iar deocamdată nu se știe dacă a consumat alcool înainte să urce la volan.

Citește și: Un camion abandonat, plin cu 40 de migranți, a fost găsit la 20 de kilometri de Sofia. Peste 15 persoane au decedat, iar supraviețuitorii se află în stare gravă

Nu este prima dată când un astfel de incident are loc în zona respectivă. Șoferii învinovățesc autoritățile, spunând că problema este la iluminarea proastă a sensului giratoriu care devine greu de văzut noaptea. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Accident mortal la ieșirea din Reșița

Accident grav la ieșirea din Reșita! Trei persoane au fost rănite, iar un bărbat a decedat pe loc. Incidentul a avut loc pe drumul național 58 în Caraș-Severin.

Bărbatul care a decedat avea 58 de ani. Victima a murit după ce a fost lovită în plin de o mașină care mergea spre Reșița din Caransebeș.  

Citește și: Accident grav în Bihor! 24 de persoane au fost implicate, majoritatea copii. Care este starea victimelor| Video

Bărbatul în vârstă de 58 de ani se deplasa pe un drum care nu era iluminat și nu purta haine cu elemente reflectorizante, motiv pentru care șoferul autoturismului care l-a ucis nu l-a putut vedea.

În urma impactului, șoferul în vârstă de 35 de ani ar fi tras brusc de volan în partea stângă, astfel că a ajuns pe contrasens și a intrat într-o altă mașină.

Conducătorul auto al mașinii de pe contrasens, în vârstă de 51 de ani, cât și cei doi pasageri care se aflau în autoturism au fost răniți și transportați la spital pentru a li se oferi îngrijirile medicale necesare.

În acest caz, oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la o asemenea tragedie.