Decorează-ți pereții cu modele de tapet premium ce aduc arta la tine acasă!

Author: Diana Tilă

Trendurile de design interior se schimbă constant, de la culori, stiluri și materiale. Cu toate acestea tapetul premium devine pe zi ce trece o alegere obișnuită pentru arhitecți și designeri de interior. Azi, tapetul oferta o abordare modernă amenajărilor interioare rezidențiale și poate să fie folosit cu succes în leaving, dormitor, baie sau bucătărie.

Acesta poate fi utilizat pentru a accentua peretele unei camere sau mai mult, o poate transforma complet. Datorită multiplelor avantaje pe care le oferă, reprezintă o modalitate de finisare a încăperilor originală, creativă și ușor de întreținut. 

Acesta este și obiectivul unei companii românești specializată în crearea, producția și distribuția unor modele de tapet premium de calitate superioară.

Brandul românesc care aduce un aer de rafinament în casa ta prin modelele de tapet premium imprimate pe materiale de calitate cu designuri unice este Dream Prints.

Descoperă varietatea de modele de tapet interior destinate pentru a decora diverse spații de la livinguri, dormitoare, bucătării, până la hoteluri sau restaurante.

Descoperă colecțiile atractive de tapet de lux și alege modelele care îți oferă cea mai mare satisfacție vizuală.

Conferă un design interior aparte locuințelor, cu ajutorul unor modele variate de tapet premium!

Dacă ești un designer ce lucrează în domeniul rezidențial sau un dezvoltator imobiliar, vei dori să le oferi clienților tăi cea mai plăcută ambianță interioară. Pornind de la modele cu texturi diversificate, până la culori calde și imprimeuri florale, importanța utilizării modelelor de tapet, ca tendință de design interior, a crescut.

Dream Prints, un brand românesc ce pune accent pe creații premium, personalizate, realizate pe suporturi inedite și cu dimensiuni atipice, îți oferă colecții atractive și îndrăznețe de tapet interior. Ai posibilitatea să alegi designul și dimensiunile produsului preferat, acesta fiind ulterior livrat acolo unde ai nevoie.

Toate modelele de tapet sunt create de către o echipă internațională de designeri și ilustratori cu experiență. Poți opta pentru numeroase tipuri de tapet:

 

  • Tapet copii (cameră fete sau băieți)
  • Tapet living
  • Tapet dormitor
  • Tapet bucătărie
  • Tapet baie impermeabil

 

Dream Prints oferă peste 100 de designuri de înaltă calitate, ce pot fi personalizate în funcție de preferințele tale.

Alege modele de tapet create cu materiale de calitate!

Modelele de tapet oferite se caracterizează în primul rând, prin viziunea creativă a unei echipe de artiști și ilustratori, ce dau naștere unor colecții de tapet de lux unice. Produsele sunt personalizabile și ajustabile conform cerințelor clienților, fiind imprimate, tăiate și finisate cu ajutorul unor echipamente moderne.

De asemenea, sunt utilizate materiale de cea mai bună calitate, provenind de la furnizori specializați din State Unite, Singapore, Australia și Europa de Vest. Aceste materiale pot reproduce o gamă variată de texturi, precum: piele, material textil sau ciment. La imprimarea modelelor pe tapet sunt folosite cerneluri ecologice, iar opțiunile de tapet pentru copii prezintă un suport eco-friendly, fără conținut de PVC.

Toate produsele oferite de companie sunt create folosind materiale de calitate, atipice, ce conferă texturi speciale tapetului. Aceste texturi variază de la piele, văl textil, și pânză, până la texturi cu aspect punctiform, perlat sau cu aspect de ciment. La realizarea imprimeurilor sunt folosite cerneluri ecologice, pe baza de apă, iar modelele de tapet pentru copii nu conțin PVC în textura lor.

Materialele sunt alese cu atenție și provin de la furnizori specializați din Singapore, Statele Unite, Australia, dar și din Europa de Vest. Ai posibilitatea să alegi designul preferat pentru un anumit proiect imobiliar, beneficiind de modalități flexibile de plată și de o livrare fără probleme, în maxim 14 zile lucrătoare, oriunde în lume.

Creează ambianța ideală cu ajutorul unor modele de tapet premium ce pun accent pe calitate și estetică rafinată!

Orice încăpere poate fi acum transformată, astfel încât pereții să devină suport pentru opere de artă ce îmbină estetica și tehnologia modernă de imprimare și tăiere. Tapetul lasă un impact vizibil oricărei încăperi, utilizarea sa reprezentând modalitatea ideală de a exprima gusturile și personalitatea.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.