Andrei, provocat să-i facă Alinei o declarație de dragoste! Gestul lui buclucaș este luat în serios de tânăra care îl simpatiza de la prima vedere! „Îmi place foarte mult de tine, pentru că ești o fată simplă, frumoasă și relaxată!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 21 feb 2023, 18:24
video Foto(5)

Andrei îi spune Alinei că o place și că și-ar dori o relație cu ea! „Da, îmi bate inima! Accepți să ne cunoaștem mai bine și să fii pe viitor iubita mea?” Iată cum a reacționat concurenta în clipa în care a realizat că totul a fost un joc pus la cale de băieți!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii îi surprinde pe zi ce trece pe concurenți cu noi momente de senzație, răsturnări spectaculoase de situație, dar și noi provocări menite să le pună răbdarea și încrederea la încercare. În prima ediție a acestei săptămâni, tensiunile au atins cote maxime în casa băieților, acolo unde Robert a fost pus la zid și aspru criticat de Andrei și de ceilalți colegi.

Iar pe de altă parte, Nona a trecut prin clipe dificile deoarece, fostul ei iubit, Patrick a acceptat fără să stea pe gânduri să danseze cu Patricia, noua concurentă, chiar sub privirile ei.

Andrei, provocat să-i facă Alinei o declarație de dragoste! Gestul lui buclucaș este luat în serios de tânăra care îl simpatiza de la prima vedere

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Andrei a fost nevoit să se supună deciziei luată de Radu, liderul casei din această săptămână și să aleagă una dintre cele trei pedepse enumerate de el.

După ce a refuzat să stea cinci minute la colțul rușinii și să bea un litru de apă, Andrei a acceptat în cele din urmă ideea lansată de Ionuț și Radu, aceea de a merge în casă fetelor și de a-i face Alinei o declarație de dragoste. Fără să se gândească la posibilele urmări nefaste, Andrei a ajuns în casa fetelor și a invitat-o pe Alina în grădină invocând că vrea să îi transmită ceva important.

Încercând să pară cât mai credibil și știind că Alina îl simpatizează, Andrei a început să îi spună multe complimente și chiar să îi mărturisească faptul că o place și că și-a dori o relație cu ea. Tânărul și-a jucat atât de bine rolul încât concurență a început să creadă în vorbele lui, deși inițial i s-a părut totul foarte ciudat.

„Aș vrea să ne cunoaștem mai bine! De ce te amuzi? Și totodată să începem o relație dacă ți-ar stă bine cu mine și ți-ai dori cu mine! Îmi place foarte mult de ține, pentru că ești o fată simplă, frumoasă și relaxată!(...) Da, îmi bate inima! Accepți să ne cunoaștem mai bine și să fii pe viitor iubita mea?”, a

spus Andrei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După plecarea lui Andrei din casa fetelor, Alina a revenit printre colegele sale și le-a povestit ceea ce se întâmplase în grădina, iar apoi a auzit hohote de ras în casă băieților și a realizat faptul că totul a fost doar un joc

pus la cale de aceștia. Vizibil afectată de cele petrecute, Alina și-a exprimat nemulțumirea și dezamăgirea față de comportamentul lui Andrei și al celorlați băieți și în cele din urmă a izbucnit în lacrimi. Tânăra a mărturisit că i-ar fi plăcut că totul să fie adevărat deoarece îl place pe Andrei, însă el are de gând să o cunoască pe Patricia după despărțirea de Emma.

Citește și: Imagini unice din culisele emisiunii fenomen Casa iubirii! Iată ce declarații uluitoare au făcut concurenții despre modul în care s-au pregătit pentru luna februarie în care vor celebra dragostea! "Ne simțim bine! E o atmosfera plăcută!"

Citește și: Momente dureroase pentru Nona! Patricia îl alege pe Patrick pentru primul dans în Casa iubirii! Iată ce reacții s-au stârnit! „Ți-e frică de Nona?”