Steve Irwin ar fi împlinit 61 de ani. Ce mesaj a postat Bindi, fiica „Vânătorului de crocodili”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 nov 2023, 02:25
Steve Irwin ar fi împlinit 61 de ani
Sursa: Facebook Bindi Irwin

Steve Irwin a fost un pasionat al naturii, ce astăzi ar fi împlinit frumoasa vârstă de 61 de ani.

Steve Irwin era cunoscut pentru emisiunea pe care o prezenta, „The Crocodile Hunter”, dar și pentru modul în care avea grijă de crocodilii din Australia. Astăzi ,,vânătorul de crocodili” ar fi împlinit 61 de ani, iar acesta este mesajul pe care fiica lui l-a postat pentru ziua acestuia.

Citește și: Doamne, ce frumoasa s-a facut fata "vanatorului de crocodili", la 10 ani de la moartea tragica a tatalui sau! Uite cum a pozat inconjurata de animale salbatice. Iti place?

Steve Irwin a ar fi împlinit 61 de ani pe 22 februarie 2023

Steve Irwin s-a născut la data de 22 februarie 1962, într-o suburbie a orașului Melbourne, Australia. Acesta s-a născut într-o familie în care părinții iubeau natura, iar această pasiune a lor i-a fost transmisă și lui Steve.

La vârsta de 6 ani, Steve Irwin s prins primul său șape veninos, fiind deja cunoscut la școală pentru întârzierile sale în care salva animalele găsite.

După doar 3 ani, băiatul îl ajuta pe tatăl său să prindă mici crocodili.

După ce băiatul a trecut de vârsta de 8 ani, părinții acestuia au decis să se concentreze mai mult pe pasiunea lor pentru mediul înconjurător, astfel au deschis „Parcul reptilelor Beerwah”, loc unde iubirea pentru animale a lui Steve a crescut.

Încă din adolescență Steve a știut că vrea să urmeze o carieră care să aibă ca rol principal salvarea animalelor, așa că a început să lucreze pentru părinții săi, aducând animale sălbatice, ce aveau nevoie de cămin sigur.

În anul 1991, acesta a devenit proprietarul sanctuarului de animale sălbatice, urmând ca peste cinci să apară primul episod al emisiunii ,,Vânătorul de crocodili”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Timp de 10 ani, Steve Irwin a descoperit o nouă broască țestoasă, a realizat mai multe documentare, însă la data de 4 septembrie 2006, bărbatul a fost străpuns în inimă de o barbă înțepată în timp ce filma un documentar, atac ce i-a adus sfârșitul.

Astăzi, cunoscutul ,,vânător de crocodili ” ar fi împlinit vârsta de 61 de ani, însă marea lui iubire pentru animale i-a pus capăt zilelor.

Citește și: Detalii iN PREMIERA despre moartea lui Steve Irwin: "Vanatorul de crocodili" a fost injunghiat "de sute de ori" de pisica de mare

Ce mesaj a postat Bindi Irwin, fiica „Vânătorului de crocodili”

„La mulți ani, tata! Îți mulțumesc pentru că mi-ai insuflat dragostea pentru toate speciile, curajul de a-mi urma inima și hotărârea de a face o diferență în lume pentru fauna sălbatică și locurile sălbatice.

Moștenirea ta continuă și lumea este schimbată pentru totdeauna datorită devotamentului tău pentru conservare. Mamă, Robert și cu mine te iubim și ne lipsești atât de mult.”, a spus aceasta pe rețelele de socializare.

Steve Irwin a fost căsătorit cu Terri încă din anul 1992, iar minunatul mariaj le-a adus în viața lor doi copii Bindi Irwin și Robert Clarence Irwin. Bindi a fost mai apropiată de tatăl ei, împărțind pasiunea pentru natură, aceasta având deja un proiect început cu Steve, atunci când acesta a decedat.

Citește și: O bătrână de 85 de ani a fost sfâșiată de un aligator, în timp ce își plimba câinele. Reptila se năpustise asupra patrupedului

Surse: Facebook Bindi Irwinro.celeb-true.com, etonline.com 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.