Bogdan Mocanu a câștigat meciul RXF! Artistul l-a învins pe Vicenzo Final Boss în doar 30 de secunde

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 nov 2023, 02:30

Anamaria Prodan la susținut pe Bogdan Mocanu în Gala RXF

Sursa: Wowbiz.ro

Aseară, Bogdan Mocanu a intrat în cușca RXF și l-a învins pe Vicenzo Final Boss. Artistul a avut nevoie de doar 30 de secunde ca să-l pună la pământ pe adversarul său.

Bogdan Mocanu a intrat seara trecută în cușca RXF, de unde a ieșit învingător. Artistul a fost susținut de o țară întreagă, dar și de prietenii săi, care au fost alături de el în gală și au stat cu sufletul la gură. Printre cei ce au fost prezenți la eveniment pentru a-i fi alături lui Bogdan Mocanu a fost chiar și Anamaria Prodan, care a stat la masa susținătorilor tânărului.

Anamaria Prodan la susținut pe Bogdan Mocanu în Gala RXF

Bogdan Mocanu a avut susținători de onoare la Gala RXF, artistul a fost susținut chiar de Anamaria Prodan, drept urmare, tânărul a câștigat meciul cu Vicenzo Final Boss. A avut nevoie de doar 30 de secunde pentru a-și învinge adversarul.

„Bogdan Mocanu:  Sunt norocos pentru că am cea mai frumoasă masă de susținători, cei mai mulți susținători.

Anamaria Prodan:  Vezi că te învăț, te învăț câteva chestii frumoase.

Bogdan Mocanu:  Bine, închidem că mă învață Ana ceva.  ”, au spus cei doi într-o postare pe Instagram, înainte ca Bogdan Mocanu să-l învingă pe Vicenzo Final Boss, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Exclusiv! Ema Karter și Bogdan Mocanu, pentru prima dată împreună la o emisiune: "Este un bărbat atent, nu are figuri!"

Bogdan Mocanu a fost susținut de o țară întreagă la Gala RXF

Bogdan Mocanu a fost susținut de o mulțime de oameni în gala RXF, chiar și înainte de luptă, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a primit o mulțime de mesaje din parte susținătorilor din online.

"În online primesc mesaje de susținere de la jumătate de țară! Am foarte multe mesaje de susținere și de la fane și de la fani. Mă încurajează oamenii și trimit exagerat de multe mesaje, din fericire. Primesc zilnic încurajări de la oamenii care mă iubesc" a spus Bogdan Mocanu, pentru WOWbiz.ro, înainte de gală.

Bogdan Mocanu a reușit să-l învingă pe Vicenzo Final Boss în meciul de seara trecută, se pare că norocul a fost de partea artistului.

Citește și: Exclusiv! Bogdan Mocanu va strica, cu siguranță, prietenia cu Jador după ce l-a dat de gol: "Da, l-am privit în timp ce făcea amor"